Satılık Balıklar

ANKARADAN SATILIK DAMIZLIK KADANGA AHLİ AYSMEN KIRMIZI İMPARATOR SARI PRENSES ORJİNAL YUNUSLAR
ARKADASLAR: Tür değisikliği nedeniyle elinde bulunan butun damızlık balıklarımı satmaya karar verdim ben ankaradayım lutfen almayı dusunen ciddi arkadaslar beni arasın balıklarımı ankaradan elden tesilm edeceğim onun için lutfen ankara dısındakı arkadaslar beni aramasın balıklarımın özelliklerine gelirsek balıklarım son derece sağlıklı olup her su degisiminde sera aqutan ve nitritek kullanmaktayım yemleme olarakta tabiri caizse benden iyi beslenmekteler çunku haftanın hergunu için birbirinden farklı 7 farklı yem (a_tetra discus bits b_tetra doromin C_sera granured D_sera discus color blue E_Tetra menu F_sera granu green G_ve kendi hazırladığım ozel yem)kullanmaktayım ayrıca etcil ihtiyaçları dusunerek balıklara ara ara dana yureği vermekteyim filtreleme olarakta eheim 2213 filtre sistemiyle son derece ferah bi akvaryumda yasamaktalar balıkların fotoğraflarının olmaması sizi yanıltmasın ankara içinden elden teslim edeceğim için balıkları sizde göreceksiniz ayrıca balıklar için verdiğim boylar tek tek balıklar olçulerek erilmistır simdi sıra balıklarımda 1-yunus cichlid kolonisi 6 adet hepsi 65 ytl boyları sırasıyla 11-10-10-10-9.5-8cm 2-kadanga cichlid kolonisi 1 erkek 3 disi toplam 4 adet hepsi 40ytl boyları sırasıyla 11-10.5-10.5-10cm 3-sarı prenses kolonisi 2 erkek 2 disi toplam 4 adet hepsi 35 ytl boyları sırasıyla 9.5-9.5-8.5-8cm 4-kırmızı imparator kolonisi 1 erkek 2 disi toplam 3adet hepsi 25 ytl boyları sırasıyla 11-9-8cm 5-ahli cichlid kolonisi 1 erkek 1 disi toplam 2 adet hepsi25 ytl boyları sırasıyla 13-11.5cm 6-aysmen cichlid kolonisi 1 erkek 3 disi toplam 4 adet hepsi40ytl boyları sırasıyla 11-9.5-9.5-8cm telefon numaram 🔒 Üyelere Özel mail adresim 🔒 Üyelere Özel not: pazarlıga e tanganika turleriyle takasa açıgım

kırmızı prenses dediğiniz mpanga red midir acaba?

Yanıtlamak için giriş yapın