Satılık Balıklar

tatlı su midyesi
havuzum da üretmkete oluğum tatlı su midyelerini satışa sunuyorum, 4-5 cm midyeler 3,5 ytl. her şehire kargo ile gönderebilirim. irtibat için 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel. 50 adet ve üzeri alanlar için fiyatlar 3 ytl dir.

tatlı su midyeleri akvaryum suyunu en iyi temizleyen biyolojik bir filtredir. ayrıca onların hareket etmelerini izlemek de ayrıca bir zevkdir, 5-6 cm büyüklüğündeki bir midyenin satte 20 litre suyu filtre ettiği bir gerçekdir

arkadaşlar fiyatlar 2,50 ye düşmüşdür. 🔒 Üyelere Özel

mrb.birkac sorum var, acaba bu midyeler cikletlerle yaşıyabilirmi? yosunu tetiklerlermi? ve kargo ile nasıl göndereceksiniz? akvaryumum küçük olduğu için az sayıda alabilirmiyim? balıklara bir zararları olurmu?

merhabalar elbirt; ilk olarak cikletlerle sorunsuz yaşayabileceğini söyleyebilirim, bitki gelişimini kolaylaştırdığı kanıtlanmıştır ve son olarak kargo ile hiç bir sorun olmadan gelir merak etmeyin, hiç bir canlıya zararları yoktur o konuda bir endişeniz olmasın

mrb. ben bitki gelişimi değil yosunlanmaya sebep olurlarmı diye sormuştum ve bana nasıl göndereceğinizi, 🔒 Üyelere Özel a,açıklayarak gönderirseniz sevinirim! denemek için 2 adet alsam sizin için değeri olurmu?eğer kabul ederseniz parasını nasıl ulaştırabilirim?şimdiden teşekkür ederim görüşürüz.

akvaryumdaki biyolpjik filitre olduğunu ve balıklara zararının kesin olduğunu söylüyosunuz ben canlı doğuran besliyorum ve haliyle bitkili bir akvaryumum var bana bu midyeler ilginc geldi fakat endişemi normal karşılayın yerdeki veya midye akbugunu açmışken içine girmek isteyen veya etrafında dolasan balıklara etkisi olurmu neyle besleni ve ben sadece 2 adet almak istiyorum mümkünmü bu arada midyeler ürermi ve ne sıklıkta ürer su değişiminden etkilenirmi

alacağım midye sayısı 7 ye çıktı yanlız acele cevap yazarsan sevinirim :)) 🔒 Üyelere Özel

Arkadaşlar rahatsızlığım nedeni ile formlara cevap veremedim kusura bakmayın,

Yanıtlamak için giriş yapın