Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ev icin dost ariyorum!
Apartmanda beslenmesi sorun olmayan bir kopek ariyorum. onerilerinizi bekliyorum. aslinda benim tercihim ingiliz bulldog uydu ama 2500 $ gibi bedellerden bahsedilince diger alternatifleri gundeme aldim. Antalya da yasadigim icin sicaga dayanikli bir cins onerirseniz sevinirim. diger isteklerim, uzun tuylu olmamasi, orta boy olmasi ve sicak kanli olmasi.
Spaniel cocker 3 bucuk aylik ev ici tuvalet egitimi olan tum asilari tam saf kan bir kizim var.ilgilenirsen görüsürüz.05442619751
merhaba , sıcak bir ilde vede apartman da köpiş beslemek istiyorsan sıcak`ı seven bir dost al,anatalya da husky malamut gibi soğuk köpiş besleyenleri kınıyorum yazık günah . ben bursa da apartmanda king dobermann bakıyorum 16 aydır bugune kadar sorun cıkmadı havalama derdi yok en azından ayrıca eğitimi de kolaytüy sorunuda yokdiğerlerine nazaran ,yaklaşık 90 kelime biliyor dili olsa konuşcak isteklerini beyan edebiliyor manyak bişii .4 temmuzda torun sahibi oluyorum. :) bakalım ufaklıklarla nasıl anlaşcaz. ayrıca bir erkek yavruya da bakmak istiyorum . dobermann la yaşamadan nasıl canlı olduklarını anlayamazsın söylenenlerin aksine cok duygusal kibar bir o kadar iteatkar yaratıklar imkanın varsa vede günde yarım saatini ona verebilirsen al ama dışarı cıkartamam dersen hiç girişme bu işe saygılar kingdiablo
tavsiyeleriniz icin tesekkurler. uygun bir fiyata ingiliz bulldog arayislarim devam ediyor. once irk tasiyesi istemistim ama gordum ki bulldog bir aska donusmus bende :) bulldog resimleri videolari dolu bir arsivim bile var. umarim uygun bir fiyata bir bulldog bulabilirim.
slm elımde 2 tane bulldog var.eger ulasım sorununu cözersen denizlideyim.irtibata geceriz.
caru1984 msn den konusalim dilersen. [email protected] en yakin zamanda gorusuruz umarim.