Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Amerikan ya da Spanial Cooker arıyorum..

merhaba,köpekleri çok sevdiğim için burdayım..özellikle de cooker cinsli olanları..insanlara karşı sevecenlikleri,yerinde duramayışları onları çok sevmli kılıyor... yavru olmasını tercih etmemin sebebi, kendim eğitmek istiyorum... ilgilenrsenz çok mutlu olurum... şimdiden teşekkürler...

img

minnie85

18 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Karam Yuva Arıyor Karam, karnı burnundayken sahibi tarafından barınağa terkedilmişti, Meltem Arna ablası onu alıp hayvan hastanesine getirdi. Kısa bir süre önce doğum yaptı, 9 tane sağlıklı bebeği oldu. Sütten kesilince bu bebekleri aynı hastanede tedavisi devam eden diğer kardeşlerine destek olmanız ve sahiplendiğiniz köpeğe son nefesine kadar iyi bakmaya söz vermeniz karşılığında vereceğiz. Karam veya yavrularından birinin yeni ev arkadaşı olmak istiyorsaniz lütfen [email protected] veya [email protected] adreslerine mail atınız.

img

goldenlar

18 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba annenin altında ispanyol cocker yavrular var, sağlikli iç parazıt tedavı oldu ve sadace 200 dollar, [email protected]

img

mehmet34

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet34 msn adresinizi aldım.. konuşmak istiyorum ...

img

minnie85

18 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

goldenlar nickli arkadaşın bahsettiği Karam ve yavrularının fotosunu ekliyorum.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba minnie85 benim bir spanielcocker kizim var.3 bucuk aylik saf kan tum asilari veterinerlik fakültesinde yapildi karnesi tam ve tuvalet egitimi var.sen hangi sehirdesin bilmiyorum.Ona hayatin boyunca bakacakmisin.Bunlari görüselim.Tlf:05442619751

img

oleta

19 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba bende 3 aylık spaniel cocer var ilgilenirsen görüşürüz.ergun.koca@gmail

img

reprezant

18 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

veteriner kliniğinden sağlık ve ırk garantili 60 günlük spaniel cocker ve 76 günlük amerikan cocker erkek yavru... 0212 880 80 73 0536 437 80 80 [email protected]

img

dasy

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer adanadaysan ve sevgisini esirgemicek biriysen benimle irtibata geç lütfen.0.505 688 01 68 322 227 58 04

img

erguncarkat

18 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben berat gurkan eğer ilgilenirsen elimde şirinmi şirin amerikan cocker var ve daha yedi haftalık ve dişi.ilgilenirsen tel no:05464935748 her zaman açıktır

img

beratgurkan

18 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ