Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

tetrazon bu akvaryuma uygunmu

herkese merhaba.akvaryumumda 2 dişi 1 erkek lepistes 1 dişi 1 erkek kılıç 1 çöpçü ve 6 lepistes yavrusu var.yavrular bu güne kadar sağlamdı,yani ben öldüklerini görmedim.bugün akvaryumcuda tetrazonlar çok hoşuma gitti ve 4 tane küçük boyda aldım yavrularımı göremedim.sadece 1 tanesini görebildim o da saklanıyordu bitkilerin arasında sizce bu balıklar akvaryumumdaki balıklara sorun yaşatırmı ve benim lepistes yavrularım öldümü???lütfen yardımda bulunursanız sevinirim

img

muharip

19 yıl 4 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bende canlı doğuran beslerkeb aynı hatayı yapmıştım.tetdazonlar çok hızlı balıklar.bu yüzden yavruları çok rahat yiyebilirler.ve akvaryumun huzurunu bozarlar..bence bu tür balıklar daha hızlı çevik hayvanlarla beslenmesi gerekir.

img

umutcan115

18 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

muharip kardeş tetrazonlar çok güzel hayvanlar ama aynı zamanda çok hızlı ve iyi bir kuyruk yiyicidirler. 3-4 tanesi kocaman japanların kuyruklarını yiyip öldürdüler. sen tercih yapmak durumundasın ya lepistes yada tetrazonda. ikisini bi arada beslemen problem çıkaracaktır.

img

pusat

18 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum tetrazonları çıkarmalısın yoksa yawrulardan ziyade diğerlerini de kaybedersin...!

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ