Hamster

Yetişkin 6 Aydır Baktıgım Hamsterlarımı Satıyorum İlgilenenlerin Yazsın Lütfen!

Arkadaşlar 6 aydır baktıgım furby ve jeli adlı biri dişi biri erkek hamsterlarımı satıyorum,birbirleriyle çiftleşiyorlar,3 ay önce yawru almıştım yawruları yawruladı :) askerlik durumum var ve evdekilere yük bırakmak istemıyorum! Furby nin resmini koyuyorum:

Jeli `nin resmini bulamdaım pc de :) ama beyaz hamster,gerçekten deger veren kişilerın elıne geçmesını istiyorum çünkü çok sağlıklılar ve yaklaşık 1 aydır beraber yaşıyolar jelının daha önce 2 defa dgurdugunu hatırlatırım :)

Furby benım ilk göz ağrım ondan vazgeçmek kolay olmayacak :( bana alışık elıme gelıyo yem alıyo elımden benı  görünce kapısına gelıyo açmamı beklıyo :) ikisininde ısırma huyu yok jelı ilk hamılelıgınde çok  asabıydı ama 2. de pek saldırgan değildi :) evinde uyumayı çok seviyo furby en çokta köpek krakerlerını çok sevıyo :)  ve isteyen olursa kafesleriyle beraber satabılırım,imac istenıldıgınde 1 kat istenıldıgınde 2 kat olabılıyo,çarkı,sulugu,yemliği, ve en önemlısı içinde cırt attıkları  boruları var :) 

1Erkek uzun tüylü hamsterım daha var ama onu daha sonra verıcem oda bembeyaz  kırmızı gözlü,sırtını ısırmıştı jelı beraber dururlarken 1 haftadır tedavı edıyorum iyi şuan daha sonra onuda verıcem tam ıyıleşsin :)

Evet arkadaşlar burdan yazarsanız cvp verırım!

Merhaba, Eğer İstanbul`da iseniz hamsterlarınıza talibim. Kafes ile beraber fiyat ne olur? Cevabınızı bekliyorum.

selam bende hamstr istiyordum ama petshoptan almak istedim uzun süredir arıyorum eğer izmirdeysen kafesle birlikte almak isterim

Yanıtlamak için giriş yapın