Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Orjinal almanya belçika bilezikli mozaik çeşitleri puanlı belgeli malinua ,harz
Orjinal almanya belçika bilezikli mozaik çeşitleri Dünya şampiyonu üreticilerden Kremslen,Santi ,Armi demamillerden aldıgım Kırmızıbeyaz,ahat,opal,siyah, mozayik 17 çift süpermozayik ve 4 çift onixs satlktır Ercan Koçoglu Ankara kuşlar eşe atılmamış hemen eşe atılabilir ercan koçoğlu Eposta: [email protected] Telefon: 05425718166 Tarih: 17.04.2006 01:35:49 -------------------------------------------------------------------------------- puanlı belgeli malinua ,harz 126 puanlı belçika2003 şampiyonu Van MEİR kor,111 puanlı Hillen Vily,120 puanlı İnjo İda ,123 puanlı Hantis Alioglu,123 puanlı Eelen Bob,120 puanlı smeyers Gerard,114 Puanlı vanoirbek Kurt,123 puanlı Jackıe Soethart,114 puanlıjackıe Soetart,105 puanlı Acke Gilbert,.....89 ,87,85,84,puanlı Herman Şhimit Vilken den harzlar belgeli pediğreli şampiyon malinua ve harzlar satlıktır Ankaradan Ercan Koçoglu 05425718166 ercan koçoğlu Eposta: [email protected] Telefon: 05425718166 Tarih: 17.04.2006 01:28:21
Ama fiyatlar çok uçuk.Türkiyede yaşadığımızı unutmayalım.Fiyatları daha uygun yapalım lütfen.
Aşırı pahalı.
slm sayın fanyata pazarda 500 krş da domates var 3 ytl yede pahalı oldugu izafi bir kavram ,ideası olmayan bir üreticinin elindeki kuşlara göre elbette pahalı ilanda belirtildiği üzere belgeli puanlı isim üreticilerden iyi kuş ucuza temin edilemiyor,kalite istiyor isek bedeli elbet olacak .Teminini anlatan bir yazım tkkkf sitesinde sevmek nasıl birşey başlıgında kısmen anlatılıyor bir bakın derim slm lar herşey gönlünüzce olsun ercan koçoglu 05425718166
Sayın uzzmkanaryacı, Eğer pazarda domates satan pazarcı 1 e aldığı domatesi 10a satıyosa tabiki onada aynını söylerim.30 euroya aldığınızı burda 200 ytlye satıyosunuz.Bende yurtdışında yaşıyorum.Ünlü üreticeler sadece puanlı kuşları alanlara yüksek fiyat verirler almasın,hepsini toptan alsın diye.Sizde toptan alıp, tek almış gibi satıyosunuz anlaşılan.Çünkü zamanında bende aldım.Bu 200 milyon dedikleriniz size 20 milyona bile mâl olmuyordur.LÜTFEN DOĞRULARI KONUŞALIM.
Gönderilme Tarihi : 11.06.2006 21:55:05 -------------------------------------------------------------------------------- Sayın uzzmkanaryacı, Eğer pazarda domates satan pazarcı 1 e aldığı domatesi 10a satıyosa tabiki onada aynını söylerim.30 euroya aldığınızı burda 200 ytlye satıyosunuz.Bende yurtdışında yaşıyorum.Ünlü üreticeler sadece puanlı kuşları alanlara yüksek fiyat verirler almasın,hepsini toptan alsın diye.Sizde toptan alıp, tek almış gibi satıyosunuz anlaşılan.Çünkü zamanında bende aldım.Bu 200 milyon dedikleriniz size 20 milyona bile mâl olmuyordur.LÜTFEN DOĞRULARI KONUŞALIM. selam sayın fanyata sizinde belirttiğiniz üzere puanlı kuşları ilan vermişim ,burada sattıgım kuşları tektekmi toptanmı aldığımı 30 euroyamı aldıgımı 20 milyonamı aldıgımı tartışacak degilim domates alırkende üreticiden satıcını kaça aldıgından ziyade ürünün kalitesi ile ilğilenirim.zamanında bende aldım derken benden kuşalıp memnun kalmadınız bunu mu kastediyorsunuz ,biz sizinle aynı hobiyi paylaşıyoruz fiyatların pahalı oldugu fikrinize hele ülkemizde asgari ücretin 420 ytl oldugu gerçeginide bilerek katılmamak elde degil ,ancak ismini yazdıgım üreticilerden puanlı kuşlarını temin etmek gerçekten kolay degil ,keşke benden başka sizingibi yurtdışına giden gelen arkadaşlar bahsettiğiniz rakamlara kanarya getirsede bizde sizden alsak bu samimi duygularım lütfen yanlış anlaşılmasın ,bugüne kadar ülkeme hepseçme kalite isim üreticilerden kuş teminine çalıştı m verdiğim kuşlarında kalitesinin arkasında durdum herşey gönlünüzce olsunselamlar saygılar.ercan koçoglu 05425718166 ankara
Sadece satış ilanları vererekmi Türk kanaryacılığının gelişmesinde katkı sağlıyorsunuz?Yani 10a aldığınızı 100e satarakmı?E desenize ozaman tüccarlar KAHRAMAN diye.Bizde kahraman olmak için ticaretle uğraşalım.
sn fataya yurt dışında nerede yaşadığınızı ve ne beslediğinizi belirtirseniz daha uygun bir sohbet ortamı doğar. günümüz koşulları ülkemiz için pek parlak değil elbetteki. kuşların pahalılığına katılıyorum. ancak eğri oturup doğru konuşalım. ilanı veren kişi ülkemizde tanınan ünlü yetiştiricilerimizdendir. bugüne kadar yaptığı işleri bilmediğinizden rasgele domates tartışması yapıyorsunuz. yurt dışından kuş getirmek kolay ise getirin ben hepsini buradaki üreticilere dağıtacağım. Ercan bey kuşların siparişini daha doğmadan verdiği oluyor. dünya piyasasında ülkeler arası alım satım işlerinden haberdar değilsiniz demekki. yurt dışına çıkan bir arkadaşınıza rica edeceksiniz, gerekirsemasraflarını karşılayacaksınız , yolda ölenlerini hesaba katmayacaksınız, gelen kuşun kalitesini ülkenizdekilerle kıyasladığınız da daha üstün olduğunu göreceksiniz ve satarken zararına vereceksiniz. dünyanın neresinde var böyle alışveriş. Ercan Bey kuşların kalitesine değer verdiği kadar canına da değer verir. kör kuşları yaşatmak için yaptıklarını yakın çevresi iyi bilir. ben daha yeni tanımama rağmen kendisini burada savunma gereksinimi hissettim. emin olun tartışma ortamında olacak ve insanları kıracak yapıda asla olmayan bir kişiliğe sahiptir. onun için insanlar hakkında değerlendirme yaparken pazardaki domatesi değil dünya pazarlarındaki domatesi düşünün ve gidin Somali den domates alın. daha sonra değerlendirmelerinizi yapın. ve bu sezon başı için konuşuyorum. ülkemizde yurt dışından başka kuş getiren varsa ve Ercan Bey in kuşlarının kalitesinde 20 milyona kuş almış ise seneye sadece kendi derneğim adına tüm üreticilerimin istediği kuşları o şahıstan iki katı fiyatına alacağım. ya da aynı işlemi siz bizim adımıza yapın yüz de yüz karı size verelim. lütfen bir daha insanları rencide edecek konuşmalardan kaçınalım. sokak ağzı tartışmalarına da girmeyelim. herkese saygılar.
hangi dernek,neredeve üstelik bu işleri dernek yönetimleri neden şahıslara bırakır da kendisi yapmaz. yani kaliteli damızlık temini gibi yani. dernek te bi nevi koop. gibi çalışamazmı nesi eksik
hangi dernek,neredeve üstelik bu işleri dernek yönetimleri neden şahıslara bırakır da kendisi yapmaz. yani kaliteli damızlık temini gibi yani. dernek te bi nevi koop. gibi çalışamazmı nesi eksik