Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Destek veren herkese Teşekkürler
Arkadaşlar gördügünüz gibi bu dava burada sonlanmış bulunmakta moderatörlerimizin bizleri haklı bulacagını biliyordum ve öyle oldu da.Her neyse artık herşey daha güzel olucak, ne güzel sanki yeni üye olmuş gibiyim ;)
hEPSİ ZATEN SENİN YÜZÜNDEN BAŞLADI oyüzden konuşma gibi bir lüksün olamaz artık senden neredeyse herkes nefret ediyo sana destek verenler de kayboldu nedense!!!Ama bence sen moderatör olabilirsin yani fener48 adına giriyosundu nerden mi böyle bir kanaata vardım çünkü benim takıöıöın rengi Sarı Lacivert.Mavi sarı degil eskiden bu tonu kullanmazdın fener48???
Bunlar ne böyle :(((((yazık crano yazık sana da yazık seni bu sitede tutanlarada
bu başlıgı senden başka kimsenin bulup çıkarmayacagına eminim tarihe bir bakın....bu nick sana ait deep eminim hemde %100....yine eskisi gibi kendini başka nicklerle savunuyorsun...buna moderatörlerin izin vermemesi gerekir...zaten durup dururken beni birinin tüm başlıklarımla eleştirmesi garip degilmi sizlere söylerim!!!
Saygılarımla,
Crano
hepsievcil aynı şeyleri yazıp mesajını yükseltiyor bu oğlan atın şunu gereksiz yazılar sözler hakaretler ukalalıklar bir halt bildiğiyok atın temizlensin şu forum
Selam ;
Bu eski başlık altında crano benim nickimi zikretmiş cevabını genel olarak yeni bir başlıkla vereceğim!
Sevgiler.
moderatörlerimize diyorum internet ortamında her şehirin değişik Ip adresi mevcut eğer istanbulun değişik yerlerinde Ip ler değişikse baka bilirmisiniz şu deep kaç nikle site ye giriyor inceleyin aynı ıp adreslerine ait kişiler hep deep ten taraf böylece deep başka nicklerle girmek için şehir şehir dolaşır
Bak diamond hepsievcil uyardı kişisel tartışmaya girmeyin diye.Ama anlamıyosun.Bende sana cevap verme durumundayım cevap hakkı doğuyor mecburen bana.Fazla söze gerek yok.Benim hangi numaramı biliyosan ki ilk önce ip demişin yazarmısın.Sende o yetenek maalef yok.Birde nerden bağlanıyorum nete onuda biliyor gibi yazmışın lütfen diğer arkadaşlarla paylaş
o ki bu form da hepsen başkaları üzerine gittin biraz da ben senin üzerine gideyim bak kolaymı ayrıca güzel bir bilgisayar bilgisine sahip insanlar bu ıp numarası olayını bilirler ben seninle kisişel tartışma lara giriyorum ama nedeni yazdığın konularla ilgili tartışma ortamlarına gir diyorum gel kapışalım tabi saygı içerisinde tüm bildikleri balıklar la ilgili istersen yanına al bikaç emekli daha site yöneticileri soruma istediğim gibi cevap vermiyor başkalarını hatalarını bulup çıkarıyor ken di yaptığı hataları tartışmaya açın ca kaçıyor bilginize
diamond Hepsievcil Forum kuralları gereği seninle kişisel yazım ,söylem,ve tartışma yazıları yazmaktan vazgeçtim.Sen devam edersen Site modulatörü sana gereken cevabı verecektir.