Köpeğime Eş Arıyorum

1 yaşında izmir yaşayan kızıma (golden retrıver) eş arıyorum
1 yaşında izmir yaşayan kızıma (golden retrıver) eş arıyorum çifleşme döneminde şuanda oldukça şirindir kendisi taliplileri bekliyorum

meraba benim arkdaşımın çok tatlı bir goldenı war erkek 14 aylık şampanya rengi çok hareketli çok sewimli o da köpeğine eş arıyor..bizde izmirdeyiz sizin msn adresinizi ekledim inş. konuşuruz

osmangazi`nin en yakışıklı goldenı için kızınıza talibiz. oğlumuz 2 yaşında.Detayları konuşabiliriz. iletişim kurmak için telefonunuzu yazın ya da bizi arayın. Tel: 🔒 Üyelere Özel Atilla Bey`den..

merhaba nebahat hanım benım de 3 yaşında sfgan goldenım var kendısı oyuncu eğitimli ve çokakışıkı bir oğlan eğer ılgılenıyorsanız lütfen bana bu numaradan 🔒 Üyelere Özel veya e-mail adresımden 🔒 Üyelere Özel ulaşırsanız çok sevinirim!yalnız bız istanbuldayız ama eğer kesin bir karara varıp kızınızı oğlumla çifleştirmek isterseniz izmire gelebiliriz bu soun olmaz!

merhabalar bnm 13 aylık golden retriever cinsi oğlum var.kendisi yağılan guzellik yarısmasında izmir 1.si şecildi.guzelliği de kanıtlandı.ondan iyisini bulamazsınız.lutfen goruselim..

ayrıca bana 🔒 Üyelere Özel adresinde de ulaşabilirsiniz.

mrb.. benimde oğlum var müsait olduğunuz bir gün konuşup köpeklerimizin tanışmasını isterim ve siz uygun olur ve onlar da birbirini beğenirse çiçek çikolata ile gelir kızınızı isteriz... 🔒 Üyelere Özel yada 9 sonra 373 07 42 barbaros güder.. i

Yanıtlamak için giriş yapın