merhaba arkadaslar 110 cm bir coluber caspius aldım 15 gundur bende hicbisey yemedi ne vermemi tvsiye edersiniz ayrıca teraryumu nasıl duzenlemeliyim bu konuda da tavsiyeye ihtiyacım var tesekkurler
ilgine tesekkürler snakehunter siteyi malesef yılanı aldıktan sonra keşfettim yosa bu hatayı yapmazdım viperanın önerileri dogrultusunda teraryumda bazı degişilikler yaptım yinede beslenme sorunu çözülmezse hayvanın ölmesine izin vermem dogaya salarım merak etme saygılar sizleri tanımaktan çok mutluyum
slm era2222 bu arkadaş gündüz avcısı değil mi?vipera oyle yazmıştı üzeri örtülüyken karanlıkta avlanır mı?saygılar
slm sata
bende bı sure coluber caspıus bakmıstım
ancak bı turlu yemek yemesını saglayamamıstım
ıcıne orta boy bı hamster atmıstım
ve hamster yılanın kafasından kemırmeye baslamıstı
neysekı ben yemek yemesını gozlemledıgım ıcın hemen fareyı gerı aldım ve yılana zarar vermesını engelledım
yılan sadece tısladı ve kabardı ancak asla fareye saldırmadı
bu konuda dıkkat etmenızı rıca etcektım
hıc bırımıs bı yılann zarar gormsını ıstemeyız
bahsettıgınız olayda kucuk fareler kullanırsanız senın yaramaz ıcın daha ıı olucaktır dusuncesındeım
saygılarımla
selam asuman uyarın icin teşekkürler zaten yeni dogmş hamster koymuştum teraryuma ayakta zor duruyo.seninki beslendi mi sonunda maceranın sonu nasıl?
slm era2222 buaksam uyguluyorum dedigini hafta sonuna kadar sonuc alamazsam yılanı corluya goturup özgür bırakıcam saglıgından endişelenmeye başladım
slm
malesef yemek yemesını bı turlu saglayamadım
onu fazlasıyla elıme aldıgım ıcın sanırım
bı turlu uygun ortamı saglayamadım
bırasda acemılıgıme geldı
hıkayenın sonuna gelınce
o zamnalar bende emınonunden yılan alma hatasına dusuyodum
zaten onuda ordan almıstım
goturup gerı vermıstım yanı takas yapmıstım
aklıma daha mantıklısı gelmemıstı
elımde olmasıne dayanamazdım...
ısallah senın yaramazda guzelce beslenır