Hamster

AYNI KAFESTE 2 HAMİLE HAMSTER....
aynı kafeste iki hamile hamsterım var.daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı.varsa TECRÜBELERİNİ paylaşırsa sevinirim.

aynı yerde 2 hamster sakıncalı niye dersen,muhakkak önce biri dguracaktır diğer hamsterda onun yawrularını yemek için saldıracaktır ve dogum yapan hamsterı öldürebılır,bence ayırmalısın! saygılar,

kesinlikle ayırmalısın aynı kafeste 2 hamile hamsteri bırak 2 hamster bile geçinemez yavrulaını kaybedersin üsterlik annelerden birisinide kaybedebilirsin hemen ayır ve doğum yaparlarsa kafeslerini ayrı ayrı yerlere koy birbirlerini görmesinler kıskançlık yapıp yavruları öldürebilirler ok

cvp yazanlara teşekkürler.kavga edeceklerini ve çok riskli olduğunu biliyorum.daha önce böyle bir durumla(zorunlu olarak) karşı karşıya kalan var mı diye sormuştum.(2 kafesim var 2 si ded dolu olduğu için ayıracak yerim yok).yine de teşekürler.aynı kafeste duruyorlar biri doğurdu kavga etmiyorlar hatta yan yana yatıyorlar sadece 2 yada 3 yavruyu kaybettim malesef.ona rağmen 7 tanesi duruyor.

Yanıtlamak için giriş yapın