Köpek Sağlıgı ve Bakımı
barınaklardaki köpekler için para istendiğinde şikayet edeceğinizi söylemeniz işe yarar sanırım.çünkü cins de olsa satamazlar.geçen haftalarda bir chow chowa 500-600 YTL istemişler,yetkiliye yazdım ama haberi yok.bunu çok duyduklarını yazdı.bunu yaşayan çok kişi var.korkarlarsa köpeği ücretsiz,belki küçük bir bağış karşılığında verirler-ki bağışı para değil,mama şeklinde yapmanızı tavsiye ederim.yoksa aç bırakırlar hayvanları...
illa cins istiyor ve "şu kadar aylık olacak" diyorsanız bir bedel ödeyeceksiniz,kurallar böyle :) ama bazen şans döner,insanın karşısına istediği köpek bedava bile çıkar.ya o şansı bekleyeceksiniz,ya da özel seçeminizin sonucu olarak elinizi cebinize atacaksınız :) acı gerçekler.
ama ben bir barınağa gidip tüm köpeklere bakmanızı tavsiye ederim.çok insanın fikri değişebiliyor.ama gerçekten bakılması lazım,aralarında rott arayarak bakarsanız hiçbir şey göremezsiniz :)
bakın ben köpek almayı bile düşünmeden barınağı gezerken ne buldum mesela :) üstelik 1 lira bile vermedim.

ve şu anda kocaman,çok güzel.tanıdık geldi mi :)))
demek istediğim,ön yargılı olmayın ve hepsine bir şans verin ;)