Akvaryum Forumları > Afrika Ciklet Balıkları
agır tanganikacı - 2.sayfa
selam.ben bu balıklara gönül vermiş ve hastalık derecesinde ilgilenen bir hobiciyim.frontoza,calvus,lelupi,maymun kafa ve tropeus çeşitleri besledim.tecrübelerimi ve eksiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum
evet ıspanak cok gecerli bir vitamin tangyikalar için! bir kaç sn yeterli yumusaması için! deneyin yararını göreceksiniz!
selam arkadasım. nedir bu ıspanak olayı sadece frontosa mı yoksa tum tanganika için mi yararlı ve çigmi pişpiş mi olacak.bakımı nasıl yapacagım?Calvus , frontosa, lilopi ve furcifer besliyorum.yavrulama sureclerı ve yumurtayı doktuklerı zaman ayırmam gerekiyormu?Son birsey elinde yavru varmı hiç
SELAM ARKADAŞLAR ISPANAK PİŞMİŞ .MARUL ÇİĞ VERİLİR BENİM 2 YAŞINDA Kİ KIZIM SAĞOLSUN ÇOK YARAMAZ SALATALIĞI ÇİĞNEYİP ÇİĞNEYİP BALIKLARA ATTIĞINDAN ŞİMDİ BENDE SALATALIĞIN ORTA KISMINDAKİ YERİ BALIKLARA VERİYORUM BİZİM KIZIN YARAMAZLIKLARINDAN BENDE BİLGİSAHİBİ OLDUM. ARGUSU OLANLAR MUTLAKA MARUL VERSİN ÇOK SEVİYORLAR. İSPANAK SUYU YEŞERTİR BİLGİNİZ OLSUN ONUN İÇİN SUDA PİŞİRMEK YERİNE CEZVEDE SU KAYNATTIKTAN SONRA TEMİZLENMİŞ ISPANAĞI CEZVEDEKİ SICAK SUDA 5 DAKİKA BEKLETİN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ. BYE
salatalıgın içini seviyorlarmı cidden! merak ettim bir deneyelim bakalım! sevecek mutlaka yaramazlar! Ufaklık aferin sana!
ben ankaradayım bana piyasada bulunmayan ciklet cinsi yavru almak istiyorum bunun icin resimleri ve fiyatlarını mail gönderirseniz sevinirim. [email protected]
MuratHan kardesim yavru brichardi lerinden satar misin bana
Bende duboisi chimba calvus ve bemba bulunmakta..duboisim 3-4 haftada bi yumurtluyo ama diğerleride dişi olduğ için 4 gün ağzında tutuyo..erkek duboisisi olan varsa ankarada...Chimbadanda yavru alıyorum ilk yavrularımı aldım..