Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Afrika Ciklet Balıkları

Mesaj Ekle

agır tanganikacı - 2.sayfa

selam.ben bu balıklara gönül vermiş ve hastalık derecesinde ilgilenen bir hobiciyim.frontoza,calvus,lelupi,maymun kafa ve tropeus çeşitleri besledim.tecrübelerimi ve eksiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum

img

nigne

20 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet ıspanak cok gecerli bir vitamin tangyikalar için! bir kaç sn yeterli yumusaması için! deneyin yararını göreceksiniz!

img

aquamania

20 yıl 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadasım. nedir bu ıspanak olayı sadece frontosa mı yoksa tum tanganika için mi yararlı ve çigmi pişpiş mi olacak.bakımı nasıl yapacagım?Calvus , frontosa, lilopi ve furcifer besliyorum.yavrulama sureclerı ve yumurtayı doktuklerı zaman ayırmam gerekiyormu?Son birsey elinde yavru varmı hiç

img

serkanbalaban

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM ARKADAŞLAR ISPANAK PİŞMİŞ .MARUL ÇİĞ VERİLİR BENİM 2 YAŞINDA Kİ KIZIM SAĞOLSUN ÇOK YARAMAZ SALATALIĞI ÇİĞNEYİP ÇİĞNEYİP BALIKLARA ATTIĞINDAN ŞİMDİ BENDE SALATALIĞIN ORTA KISMINDAKİ YERİ BALIKLARA VERİYORUM BİZİM KIZIN YARAMAZLIKLARINDAN BENDE BİLGİSAHİBİ OLDUM. ARGUSU OLANLAR MUTLAKA MARUL VERSİN ÇOK SEVİYORLAR. İSPANAK SUYU YEŞERTİR BİLGİNİZ OLSUN ONUN İÇİN SUDA PİŞİRMEK YERİNE CEZVEDE SU KAYNATTIKTAN SONRA TEMİZLENMİŞ ISPANAĞI CEZVEDEKİ SICAK SUDA 5 DAKİKA BEKLETİN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ. BYE

img

baron53

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

salatalıgın içini seviyorlarmı cidden! merak ettim bir deneyelim bakalım! sevecek mutlaka yaramazlar! Ufaklık aferin sana!

img

aquamania

20 yıl 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ankaradayım bana piyasada bulunmayan ciklet cinsi yavru almak istiyorum bunun icin resimleri ve fiyatlarını mail gönderirseniz sevinirim. [email protected]

img

cxv

20 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MuratHan kardesim yavru brichardi lerinden satar misin bana

img

tolgakirmizi

19 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende duboisi chimba calvus ve bemba bulunmakta..duboisim 3-4 haftada bi yumurtluyo ama diğerleride dişi olduğ için 4 gün ağzında tutuyo..erkek duboisisi olan varsa ankarada...Chimbadanda yavru alıyorum ilk yavrularımı aldım..

img

denizakvarist

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ