Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
çok ucuza akvaryum....
arkadaşlar 60 cm uzunuğunda 55 litrelik akvaryumumu 1 adet atman 100 w ısıtıcı 1 adet resun iç filtre,champion hava motoru ve taşı 2 adet bonzai bitki,kum+kaya, discus büyütme yemi, 25 gr kutuda tubifex,25 gr kutuda kan kurdu karışık pul yem,spriluna yosunu,top japon yemi,sera agutan,sera sıvı bitki gübresi,vitamin ile birlikte sadece 50 ytlye satıyorum akvaryum 1 hafta kullanılmıştır diğer malzemeler ve yemler hiç kullanılmamıştır sadece akvaryumu 60 ytlye almıştım ama tavşam beslediğim için ilgilenemediğimden dolayı satıyorum ben istanbuldayım
arkadaşım akvaryumunu çok uzcuza veriyorsun helede o yemlerle varyaaa...gerçekten çok ucuz ama niçin ilglenen olmamış onu merak ediyorum. akavaryumum olmasa kesinlikle kaçırmazdım dostum.
bencede çok ucuz kar yapmak için satıcak olsaö zaten sadece yemler en az 50 ytl tutup yani yem alana kurulu akvaryum bedava gibi
[email protected] msn den bağlandığında forum konusunu hatırlatırsan iyi olur. selamlar.
akvaryumun hala duruyorsa ve aynı fiyata ise benimle irtibata geçermisin [email protected] satıldı şeklinde bir yazı yokta