Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

çok ucuza akvaryum....

arkadaşlar 60 cm uzunuğunda 55 litrelik akvaryumumu 1 adet atman 100 w ısıtıcı 1 adet resun iç filtre,champion hava motoru ve taşı 2 adet bonzai bitki,kum+kaya, discus büyütme yemi, 25 gr kutuda tubifex,25 gr kutuda kan kurdu karışık pul yem,spriluna yosunu,top japon yemi,sera agutan,sera sıvı bitki gübresi,vitamin ile birlikte sadece 50 ytlye satıyorum akvaryum 1 hafta kullanılmıştır diğer malzemeler ve yemler hiç kullanılmamıştır sadece akvaryumu 60 ytlye almıştım ama tavşam beslediğim için ilgilenemediğimden dolayı satıyorum ben istanbuldayım

img

ozi_es26

18 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım akvaryumunu çok uzcuza veriyorsun helede o yemlerle varyaaa...gerçekten çok ucuz ama niçin ilglenen olmamış onu merak ediyorum. akavaryumum olmasa kesinlikle kaçırmazdım dostum.

img

blue_pacific

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede çok ucuz kar yapmak için satıcak olsaö zaten sadece yemler en az 50 ytl tutup yani yem alana kurulu akvaryum bedava gibi

img

ozi_es26

18 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] msn den bağlandığında forum konusunu hatırlatırsan iyi olur. selamlar.

img

yorkshair

20 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryumun hala duruyorsa ve aynı fiyata ise benimle irtibata geçermisin [email protected] satıldı şeklinde bir yazı yokta

img

fletcher

18 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ