Tavşan

tuvaletini yapmıyor
merhaba,iki gün önce tavşan aldık fakat hala çişini ve kakasını yapmadı ,her yere baktık fakat göremedik.Önüne koyduğumuz hatta elimizle beslemeye çalıştığımız arpakırmasını yemek yerine bizim yediklerimize musallat oluyor,biz farketmeden kesme şeker ve lays yemiş acaba bir şey olurmu, teşekkürler...

Tavşanım kasını yapmıyo ve çok yemek yemek istiyo yarim çay bardagi yemek veriuoruz ama doymuyo lütfen yardımcı olirmusunuz

Bende iki gün önce tavşan aldım ve sadece bir kere tuvaletini yaptığını gördüm bir yada iki aylık anca cinsiyeti bile belli olmayacak kadar küçük salata karpuz ve kendi yeminden yedi şimdiye kadar fazla su içtiğinide görmedim

Bende iki gün önce tavşan aldım sadece bir kere tuvaletini yaptı cinsiyeti belli olmayacak kadar küçük şimdiye kadar karpuz salata ve kendi yeminden yedi suda fazla içtiğini görmedim

Benimde tavşanımda aynı durum var tavşanım ev tavşanı beni ve evini çok seviyor yalıyor yanımda yatıyoe ama dün geceden beri hem kücük hemde büyük tuvaletini yapmıyor bugün veterine götürdük ona masaj yaptı sonra küçük tuvaletini yaptı fakat büyük hala yapmıyor çok keyifsiz zeytinyağı içirdik antibiyotik söyledi veteriner onuda verdik hiç fayda yok ne yapmalıyım

Yanıtlamak için giriş yapın