Satılık Balıklar

pirana
arkadaşlar ben pirana almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl bi akvaryum lazım bakımı nasıl olacak ve ne vermem lazım alırgen neye dikkat etmen gereken şeyler yardımlarınız için şimdide teşekkürler

merhabalar murat bey öncelikle piranha beslicek seniz en az 300 litrelik bir akvaryum şart ve 6 lı gurup halinde beslemeniz gerekecek piranha alırken piyasada bol miktarda bulunan pacu diye tabir ettiğimiz bir tür biranha var bunların fiatı 5 ytl gibi bir rakamdır bunlar otçuldurlar(Çoğu akvaryumcu bunlara etçil diye bilinçsiz insanlara kakalamışlardır bende yedim böyle bir kazık ) ve her akvaryumcuda bulunurlar etçil alıcaksanız çene yapısına dikkat edin alt çene öne doğru çıkıktır ce dişleri gözüke bilir ayrıca vucut yapıları bir miktarda ovaldir ve fiat ları 2-3 cm ler (Bu mevsimde bulamazsınız ama neyse ) 15-20-25 gibi rakamlara gider daha fazla bilgi için verdiğim linke bir göz atın ayrıca piranha beslemek zannedildiği kadar kolay değildir 1. link........: 🔒 Üyelere Özel 2. link........: 🔒 Üyelere Özel 3. link........: 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadasım elimde 2 tane naterreri we 3 tanede astronot war.hepsini birlikte wericem.bursadaysan tabi

eğer ilgilenirsen elimde 4 adet pacu var 20 cm boyundalar ve cok sağlıklılar istersen protein ağırlıklı besleme yeminide sana verebilirim...telefonum 🔒 Üyelere Özel...

Yanıtlamak için giriş yapın