Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

erkek kurt köpegi üçretsiz

bir yaşında cok iyi durumdaki bekçi kopeyimi yer problemi yuzunden ona gercekten cok iyi bakacak bir yuva arıyoruz iyi bakan kişiye üçretsiz verecegim 0532 686 47 07 kamil bey

img

zazu

20 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben bugra ben ank dayım köpeği ni alıp ona çok ii bakabilirim ve şistediğin zaman onu görmeye gelebilirsin amcan veteriner ve aynı zaman da oturduğumuz yer bahçeli cevabı bana mail olarak atarsansevinirim [email protected]

img

bugra

20 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpeği bana verirsen sevinirim gaziantepteyim çok iyi bakarım yazmanı bekliyorum [email protected]

img

uğur27

19 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum ben denizlideyim [email protected] da bi konuşalım ben de bi kurt sahibi olmayı düşünüyorum.

img

enesarslanoglu

20 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmirde bahceli evim var, bana ulasin lutfen ben size ulasamadim(aradiim kisiye ulasilamior) iyi gunler [email protected] 0 535 424 99 99

img

nonsleeper

21 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bahcem var iyi bakarım emin ol resmini gönderirmisin hakan.sevalmynet.com istanbul

img

sev-al

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar bahçeli bir evim var ve köpeğinize iyi bakacağıma inanıyorum Sakaryadayım cevap yazarsanız sevinirim [email protected]

img

kafkasyali

19 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben istanbuldayım ve de bir kopegim olsun çok istiyorum. Bana mail atarsan sevinirim. Ve ya msn den konusabiliriz [email protected]

img

serhansarahmet

19 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba gerçekten kurt gibi güzel bir köpeğe en az kendisi kadar güzel bakmaya talibim. bakılacağı ortam neredeyse en uygunlarından bir yer çünkü site içindeyiz ve gerçekten geniş yeşillik alanlara sahibiz eğer köpeğinizi vermediyseniz bi düşünün. hatta istekli bir arkadaşım daha var onunla birlikte bile sahiplenebiliriz. unutmadan ist da oturuyorum!!!! [email protected]

img

jack12

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir karşıyaka şemikler de oturuyorum 17 yaşında lise öğrencisiyim şu anda kadar 1 pitbull köpeğim oldu araba çarptı ve öldü 2 sene önce oldu bu olay şuan köpek bakmak istiyorum bahçeli evim yok ama köpeklerimi evimin içinde bakıyorum yani kendim den bile önemli tutyorum onları şu anda normal zamanda para ile satılan köpeklere verecek param yok ve zaten köpek ticaretinden nefret ederim sizin yer probleminiz varmış köpeğinize bakmak istiyorum

img

pştbulcocuğu

14 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ