Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

:(( hanimiş benim köpeğim???

20 yaşıma kadar hep bi köpeğim olsun diye yalvardım anneme.. olmaz dedimi olmaz!! Nihayet artık kendi evimde yaşıyorum ve köpek sahibi olmak istiyorum:)) ankara`da yaşıyorum, apartman dairesinde olduğum için daha sakin mizaçlı olsa iyi olur, en azından evden atılmam:)) belki çeşitli sebeplerle bakamadığınız bir dostunuz yada kendi köpeğinizin yavruları vardır?? onlarla hakettikleri kadar çoook ilgileneceğimden ve çoooook seveceğimden hiç şüpheniz olmasın :)) bana yardım ederseniz çok sevinirim, ulaşmak isteyenler buraya msj atabilir ya da mail atabilr, msn`e ekleyebilirler.. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. gizem [email protected]

img

schatzie

18 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Benim 10 aylık safkan bir english cocker spaniel`im var. Çalışma şartlarımın yoğunluğundan dolayı vermek durumundayım. Dediğim gibi 10 aylık, erkek, tüm aşıları ve parazit uygulamaları tam, tuvalet eğitimi var ve bir ay süre ile temel itaat eğitimi aldı(serifikalı).2 aylıktan bu yana eukanuba mama ile beslenmiş son derece sağlıklı bir köpektir. Eğitim ve aşı masraflarına karşılık olarak 300$ talep ediyorum. Ancak bakılacağı yere ait fotografları da görmek istiyorum. İlgilenirseniz resimlerini gönderebilirim. Serhan- [email protected] 0555 4319498

img

serhan07

18 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 21 sene annemle köpek konusunda tartışmıştım ;) seni çok iyi anlıyorum... Eğer terrier beslemek istersen yavru (çooooook güzel olduğuna emim olabilirsin) bana bi şekilde ulaş... cep:05554990526

img

ladida

19 yıl 2 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de bir tane terrier yavru köpek var 3 aylık ilk aşıları yapılmış sağlık karnesi var dogumundan beri evde bakılıyor... benim 4 yaşında bir köpegim daha var ama ikisi aynı evde duramıyor vermek zorunda kaldım istersen [email protected] dan ulaşabilirsin.... yer:ankara

img

coldplay

18 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ