Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

golden yada cocker arıyorum...

5 aydan büyük olmamak kaidesi ile golden retriever veya cocker spaniel cinsi köpekler arıyorum iyi bakılacağına emim olabilirsiniz uygun fiatlı olursa görüşelim. e-mail:[email protected] tel:05553845171

img

agamemnon

20 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Bende 2 aylık ingiliz COCKER var erkek.. Aşıları tam.. Bal köpüğü renginde... İyi bir fiyata bakabilecek birine vermek istiyorum.. [email protected] Cep:0-535-235 10 81 Ahmet Sami ÇABUK

img

cartegana

18 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Köpeğimiz yeni doğum yaptı.yavrular 10tane 5ierkek 5idişi olmak üzere çok sağlıklılar taşınma durumundan dolayı verileceklerdir.golden retriever cinsi bu köpekleri uygun fiyata verebiliriz ilgiliyseniz lütfen bana adresimden ulaşın. köpekler petshoptan değildir. yer:ist mail:[email protected]

img

zeynep1

20 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.elimde çok güzel goldenım var anne baba saf. 550 ytl istiyorum düşünürsen görüşelim. pet shopta değil!

img

burak_avdan

18 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar. Benim american cooker cinsi köpeğim var. Ücret talep etmeden bakabileceğini düşündüğüm kişiye vermek istiyorum. Kerem 0533 696 45 38

img

kersoz

18 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık golden erkek yavrumuz var evimiz müsait olmadığı için vermek istiyoruz. ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

1.5 aylık cocker ım var.tüm aşıları yapıldı.aşı karnesi de var.çok sevimli ve tam bi oyun aşığı.inan çok seveceksin.350 ytl bu fiyata tasma+kayış+kargo masrafları dahil.mail:[email protected] tel:0546 4991349

img

cdqlee

18 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ