Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
acil yardım
slm ben yeni balık beslemeye başladım alalı 1 bçk hafta falan oluyo sarı prenses yunus falan var diğerlerinin isimlerini bilmiyorum ama teker teker ölmeye başladılar napmam gerekiyo neden olabilir teşekkürler
Arkadaşım bence kesinlikle suyundan kanaklanıyordur.Akvarymunu veya diğer araç gereçleri deterjanlı bişeyle yıkadıysan, suyu 24 saat dinlendirmeden balıkları koyduysan veya içine herhangi bi madde dökülmesinden dolayı olablr.
Ama özür dilerim sen oraya 1,5 hafta demişsin. doğru aslında şimdiye kadar ölmedide şimdi ölecekler sanki. Tam emin değilim ama belki uyum sorunu çekiyorlardır.
komple su değişimi yapdınızmı sanırım öyle bir hata yaptınız.
slm öncelikle cvp yazdığınız için teşekkür ederim hayır su değişimi yapmadım bugun 2tanesi daha ölmüş çok sağlıklılardı kayaların arkasına saklanmaya başlıyolar değişik yüzüyolar ve hep yerde duruyolar ve kısa bi sürede ölüyolar napmam gerekir kalanlarında ölmemesi için
Slm Ark Bence ismini bilmedigim dedin balıkların isimlerini ögren inşallah birbirleriyle gecinemeyen türler değillerdir birbirlerine zarar veriyo olabilirler iyi gözlemle birde butür balıklarda ne tür etkisi olur bilmiyorum ama akvaryum ısısına bi bak sürekli dalgalanmasın.Aklıma gelenler bunlar