Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
izmir uzun tuylu
kediyi anneme istiyorum sadece uzun tuylu olması benim icin yeterli iran kırma falanda olabilir ama aslında cinsi onemli degil izmirdeyim
MERHABA ARKADAŞIM BENDE İZMİR BORNOVADAYIM.YAVRU VAN KEDİLERİM VAR DAHA 20 GÜNLÜKLER İLGİLENİRSEN MSN DEN GÖRÜŞEBİLİRİZ. [email protected]
slmm. hala arıyormusunnn. çok güzel beyaz erkek iran kedim var.malesef ondan ayrılmak zorundayımm.:( eğer iyi bakacaksanız ücret karşılığı verebilirm. bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz...
Merhaba ben Ankaradayım ve elimizde dişi oyuncu ve uzun tüylü bir kediş var 2.5 aylık. Ücretsiz vermek istiyoruz .çünkü bize hediye olarak geldi ama maalesef bakamayacağız kedişe. email adresinize resimlerini gönderebilrim. benim adresim [email protected] ve telefonum 0 535 6546194.
Ücretsiz.eşim ve iş dolayısı ile taşınmak zorundayız.buyuzden küçük kızımızı güvenilir bir yuva bulmak zorundayız en kısa zaman içinde.çok acil olarak onu sahiplenecek yani sahipler arıyoruz.kızımız çok evcil,eğitimli,temiz,tasmalı,ve çok şirindir...ilgilenenlere [email protected]
merhaba hala kedi arıyorsan..benim duman renkli beyazlı 4.5-5 aylık kediciğm var..gerçi uzun tüylü değil ama gören hayran kalıyor..çok akıllı oyuncu uysal bir kedi..eğer iligilenirsen ben bornova da oturuyorum..telim:505 303 1237..ankaraya annemlerin yanına taşınacağım için vermek zorundayım..yoksa ayrılmak düşüncesi hiç yoktu kafamda..