Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

arkadaslar bana lutfen kedi bulun :-(

arkadaslar ben yavru veya 1.2 yasında bir kedi istiyorum ama bulamadım ya.iran ankara veya van kedisi nolur bana bir kedi bulun arkadaslr.daha once kedi besledim deneyimim var.kediye her imkanı saglayabilirim.bana lutfen ulasın msn [email protected] gsm 05447975213 iş 03382143033

img

cocukselman

18 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cins olmak zorundamı?

hayır illa cins olmak zorunda degil arkadaslar ama pamuk gibi bir kedi istiyorum bembeyaz uzun tuyleri olsun.yardımlarınızı bekliyorum iyi gunlerrr

img

cocukselman

ÖZEL MESAJ

hayır illa cins olmak zorunda degil arkadaslar ama pamuk gibi bir kedi istiyorum bembeyaz uzun tuyleri olsun.yardımlarınızı bekliyorum iyi gunlerrr

img

cocukselman

ÖZEL MESAJ

bak sana şuan ölmesin diye alıp baktıım 15-20 gün sonra petshopa vermek zorunda kalacağim kedinin fotosunu koyayım.inan başkası olsa ankara kırması felan diye yuttururdu.ama halis mulis sokak kedisi ve çok tatlı.şuan biberon emiyo.eğer düşünürsen katı mamaya geçer geçmez(kii çok az bi süre kaldı) ve tuvaletini alıştırıp hemen veririm.erkek ve çok akıllı.söz dinliyor.eğer düşünürsen seve seve veririm.çok seviyorum o benim minik oğlum ama ev durumu yüzünden göndermek zorundayım(annemler istemiyo).lütfen eğer istiyorsan bana mail at çünkü bir petshopun para uğruna pazarlamasını istemiyorum çünkü o ankara kırması diyecek ve ek para istiyecek.minik bebeğimin hiç tanımadığım etmediğim birine gitmesini inan hiç istemiyorum.kimisi çocuğuna oyuncak olsun diye alıyo.sonra sokağa atıyorlar.lütfen eğer cins takıntın yoksa ve beğendiysen bunu al. mailim:[email protected] (konu kısmına kedi yazın) bu arada istanbuldayım

Anneleri onlari terketti, sadece iki yavru hayatta kaldi. 5 gun boyunca hicbir sey yemediler ve nezleydiler. Sonunda yedirmeyi basardik ve ilac tedavisi yaptik. Surekli vitaminlerini ve islak mamalarini veriyoruz. Simdi sagliklari cok iyi. Korsan `in tuvalet egitimi bile var. Alacak kisiye vermeden once veterinerde temizligini ve bakimini yaptirip oyle verecegim. Diger yavruyu da ben alacagim. Isterseniz verecegim kucuk yavrunun ismi KORSAN ve resimleri; http://www.geocities.com/burakuysaler/korsan.html

img

burakuysaler

18 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum aradıgınnkediler bende sana her türlü destekte buluna bilirim 20 günlük van kedilerim var 2 adet.çok tatlılar eger istersen foto larını yollarım anneleri çok saglıklı ve ilk dogumu. [email protected]

img

xenon_gewi

18 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım benim 1.5 aylık erkek,sarı renkli ve dünya tatlısı tuvalet eğitimli ve tam oyuncu bi kedim var.İlgilenirsen bana [email protected] dan ulaşabilirsin.ona iyi bi yuva bulmaya çalışıyorum.Ankara

img

ilkekina

18 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar hala kedi arıyorsanız 9 aylık iran kırması bir kedim var.Cok seviyorum ama bende olusan saglık problemım için vermek durumundayım.Duşunürmüsünüz?

img

misstique

18 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimizde sokak dogumlu bir bucuk aylık bembeyaz bir bebek var. ilgilenirseniz [email protected]

img

cezve

18 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ