arkadaslar ben yavru veya 1.2 yasında bir kedi istiyorum ama bulamadım ya.iran ankara veya van kedisi nolur bana bir kedi bulun arkadaslr.daha once kedi besledim deneyimim var.kediye her imkanı saglayabilirim.bana lutfen ulasın
msn 🔒 Üyelere Özel
gsm 🔒 Üyelere Özel
iş 03382143033
hayır illa cins olmak zorunda degil arkadaslar ama pamuk gibi bir kedi istiyorum bembeyaz uzun tuyleri olsun.yardımlarınızı bekliyorum
iyi gunlerrr
hayır illa cins olmak zorunda degil arkadaslar ama pamuk gibi bir kedi istiyorum bembeyaz uzun tuyleri olsun.yardımlarınızı bekliyorum
iyi gunlerrr
Anneleri onlari terketti, sadece iki yavru hayatta kaldi. 5 gun boyunca hicbir sey yemediler ve nezleydiler. Sonunda yedirmeyi basardik ve ilac tedavisi yaptik. Surekli vitaminlerini ve islak mamalarini veriyoruz. Simdi sagliklari cok iyi. Korsan `in tuvalet egitimi bile var. Alacak kisiye vermeden once veterinerde temizligini ve bakimini yaptirip oyle verecegim. Diger yavruyu da ben alacagim.
Isterseniz verecegim kucuk yavrunun ismi KORSAN ve resimleri;
🔒 Üyelere Özel
dostum aradıgınnkediler bende sana her türlü destekte buluna bilirim 20 günlük van kedilerim var 2 adet.çok tatlılar eger istersen foto larını yollarım anneleri çok saglıklı ve ilk dogumu.
🔒 Üyelere Özel
arkadaşım benim 1.5 aylık erkek,sarı renkli ve dünya tatlısı tuvalet eğitimli ve tam oyuncu bi kedim var.İlgilenirsen bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsin.ona iyi bi yuva bulmaya çalışıyorum.Ankara
merhabalar hala kedi arıyorsanız 9 aylık iran kırması bir kedim var.Cok seviyorum ama bende olusan saglık problemım için vermek durumundayım.Duşunürmüsünüz?
elimizde sokak dogumlu bir bucuk aylık bembeyaz bir bebek var. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel