Kuş Forumları > Kuş İlanlar
İngiliz muhabbet 10 aylık
Evlendiğim ve bakıcak yerim olmadığı için 10 aylık ingiliz muhabbeti 35 ytl ye satıyorum.Kafasının kaşınmasından çok hoşlanıyor yani dokunmanıza izin veriyor ayrıca ıslık sesi çıkartıyor.İyi bakabilecek birine satıcam.Resimleri mevcut Ayrıca kafesi ve kafes ayağını 30 ytl ye satıyorum.7 ay önce almıştım.Resimleri mevcut [email protected] http://img211.imageshack.us/my.php?image=img17497gz.jpg http://img211.imageshack.us/img211/7186/img17497gz.jpg
İstanbul-Merter
10 aylık bir muhabbet için 35 ytl fazla! hem yavru alıp konuşma imkanı bile yok, erkek sanırım ama sadece ıslık sesi diyorsunuz, kuşunuzun ne özelliğinden dolayı 10-15ytl ye yavru satılırken siz 35 istiyorsunuz??
merhaba mumuz.ben esenlerdeyim.mertere gelip kuşunuzu alabilirim. pazarlık yaparsanız ve açık adresinizi email adresim: [email protected]. a gönderirmisiniz. ciddi alıcıyım.
Nil62 Arkadaş kuşuna 30 da ister 40 da mal onun degilmi?Birde yorum yapıyorsun 10 -15 liraya başka yerde kuşlar var diye varsa git sende ordan al.sana zorla bu kuşu al diyen varmı?
evet erkan cok haklısın kuştan anlamayanlar da burda böyle yazıyorlarya insanı fıtık ediyorlar bi gidip ingilizlerin fiyatlarını öğrende öyle YAZ NİL62 senin gibileri zaten gidip 10 milyonluk kuş alır ondan sonra niye konusmaz diye burda yazarlar
mumuz sesini çıkarmamış maşallah iki tane arkadaş gönüllü bir şekilde avukat kesilmiş. nerde ne konuşacağıma nerden nasıl kuş alacağıma siz ikiniz karar veremezsiniz. sizin çok kuşdan anladığınız belli sanırım mumuza destek verip ucuza elinden kapmak istiyorsunuz:) 10-15ytl lik kuşlarıda niye aşağılamışsınız anlamadım şekilcilik var herhalde. banada bundan sonra karşılık vermeyin sizinle uğraşacak vaktim yok, mumuz sende biraz akıl varsa bu iki fırsatçıya kuşunu satmazsın sana bi nasihat benden:)
nil62 kimseden kuş alma gibi bir düşüncem yok,mumuz adlı arkadaşıda tanımam.nerede nasıl konuşursan konuş fakat boş konuşma nerede nerden kuş alırsan al beni ilgilendirmez(gerçi sen bu kafayla kuş filan alamazsın,sen kuş degil ölmüş eşşek arıyorsun).kuşlardan senden çok daha fazla anladığım kesin 15 liralık kuşlara bi şey dediğimiz yok zaten anlıyan 2 kuşun arasındaki farkı çok net anlar anlamıyan içinse karga dahil bütün kuşlar kuştur.başkalarına nasihat vermeyi de bırak aklın varsa kendine sakla bakarsın bir gün lazım olur.;)))
Sayın nil62, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup ilanımın altına bu kuş bukadar etmez tarzında yanlış bilgiler yazıyorsunuz.Ayrıca erkan ve eniste rumuzlu arkadaşların benim avukatlığıma soyundukları falan yok çünkü bu arkadaşları tanımıyorum ama ingiliz muhabbetle hollanda muhabbet arasındaki farkı anlayacak kadar bilgililer ve sizin yanlışınıza tepki vermişler...Durumu kurtarmak adına şimdide bana akıl vermeye çalışmanız çok yanlış.Bu forumların belli bir amacı var, bu amacın dışına çıkacak yanlış hareket ve sözler birdaha yaşanmaz ümidiyle.
Annemi satışa ikna edemediğim için birsüre satış durmuştur kusura bakmayın arkadaşlar...