Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

haydaa niye öldü şimdi bu ya?

selam herkese benim yine bi dişi lepistesim öldü hemde hamileydi.niye öldü anlamdım dün gayet iyiydi..az önce yem verdim sonra geldim bi baktım ölmüş ama şunu belirtiyim gece falanda ölmüş olabilir. yem verirken bakmadım hepsi tam mı diye.. ama niye öldü anlamadım önceki ölenler gibi ne pamuklaşma vardı ne de yüzgeçleri siyahlaşmış ne de erimiş gitmiş..sadece öle ölmüş.sizce neden?

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bunun sorunu apaçık ortada arkadaşım eğer birkaç gündür süren bir hastalık söz konusu değilse bence bu balık fazla yemden ölmüş!!! çünkü bunlar doyduklarını anlamazlar, ve verdiğin bütün yemleri yiyip bitirirler daha sonra çatlıyorlar. Bunun için bence balıklarını tek tek gözetlemelisin yemi yediyse tamam bidaha verme, eğer yemediyse ayrı bir konu bununla olan ilgini artırmalısın! hastalık varsa çaresine bakmalısın. Balığın için üzgünüm yapılcak bişey kalmamış. Bundan sonra bu şekilde hareket edersen balıklarında sende üzülmemiş olursun!...

img

hüöv11

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim ama yemlemeye dikkat ediyorum ..ama açıkcası biraz düşündümde o sabah biraz fazla kaçırdım galiba.daha dikkatli olucam ama hamile olanın ölmesine üzüldüm keşke bi erkek ölseydi onun yerine neyse..

img

2na

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

genelde hamile lepistesler stresten ölüyolar yani akvaryumda bi hastalık yoksa buna yorumlayabiliyorum

img

kedi_mania

20 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ