Hamster

__yavrular__
1aylık yawrularım war 5tane... çok tatlılar ii hoş da.. ben şimdi ayırmayı dusunuorum anneden ayırıım mı?? bi de gri olanlar daa ii gelişmiş, dierleri küçücük kalmış ya... neden ole ya... ayrıca bişey dicem ben yawruları gordukten sonrab falan anneyi sewmez oldum ya...kocaman gelio zaten gözüme... nese öle paylaşıım dedim sizlerle...

Ayırmak istememın sebebı vermekmı?Yani sorunsuz yaşarlar daha ama çok koku olurhepsı aynı yere yaparlar,sütten kesıldılermı yem yiyebılıyorlarsa ayırmanda sakınca yok ama dediğim gibi birbirlerıne zarar vermezler hatta dikkat et anne bazen onları ısırarak yuvaya taşıyorsa daha sahıplenıyor demektır ayırma o zman!

ya biri ayır dio... biri ayırma dio... hani kawga ederlerdi??? anlamadım gitti! ii şimdi birlikteler... iki yawruyu ayırdım şimdilik... isteyen birilerini bulursam wercem ztaen... bole hepsiyle ilgilenemıom

Ufak tefek didişmeler sorun yaratmaz yaralanmalarda olmaz merak etme bu linkte benımkıler beraberler 🔒 Üyelere Özel Saygılar,karar senin.

illa ayırmak istiyorsan yavruların yem yemeye başladığından ve kendilerini besleyebileceklerinden enim ol.kavga olayına gelince daha çok küçükler kavga olayının farkında değiller henüz en azından ciddi kavga etmezler.ama ayırdıktan sonra tekrar birleştirirsen kavga etme olasılıkları yüksek.kafesin ve imkanın varsa ayır bence.ben 8 yavru tutuyorum aynı yerde çabuk koku yapıyor ama bende başka kafes yok.

Yanıtlamak için giriş yapın