Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

çok çok acil yavru ankara, van gibi cins bir kedi arıyorum..

bu konuda bana yardım edebilirseniz çok minnettar olurum.. 1 hafta içinde böyle bir kediye ihtiyacım var ve gerçekten acil, siyam hariç herhangi kaliteli cins yavru bir kedi arıyorum. şimdiden teşekkürler...

img

miyelinn

18 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tekır ıstermısın? [email protected]

img

alara22

18 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

miyelinn bende bir van kedisi var ve ona uzun zamandır yuva arıyoruz yavru sayılmaz genç.istersen adresimi bırakı[email protected]

img

bilal1

18 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaliteli cins ne demek ya???? yazıklar olsun böyle zihniyetlere. sizde bu insana inanıp kedi verin, bravo

img

estrella

19 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuh diyorum ya,yuh...her zaman bu tip ilan sahiplerine karşı ılımlı olmaya çalıştım ama bu kadarı da fazla.. 1 hafta sonra nolacaktı,birisinin doğum günü mü vardı?ya da birisine mi gösterilecekti?süs mü bunlar ya,yazıklar olsun.kiralık kedi pansiyonu açsam dünya kadar para kazanırım demek ki...içimden geçenleri yazmıyorum,böyle bir saçmalık için uyarı almak üzer beni çünkü. kaliteli yavru isteniyor ama insan kendi kalitesine,düşüncelerinin kalitesine bakmıyor.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kesinlikle estrellaya katılıyorum.ne yani diğer kedilerimiz kalitesizmi?Amaç sadece kedi zevkinizimi tatmin etmek yoksa bu sevimli yavrulara yuvamı bulmak?

img

ilkekina

18 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ