Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Yavru Köpek Arıyorum...
En fazla 6 aylık cins yavru bir köpek arıyorum...Genel olarak aradığım özellikler; aşıları tam olsun ve çok büyük olmayan köpekleden olsun...Ayrıca pahalı olursa da alamam...İlgilenenlerin tamamen içi rahat olabilir sadece beslemek büyütmek için istiyorum...Satma gibi bi amacım yok...Veterinerlikte okuyan arkadaşımla beraber bakacağız...İyi bakacağımızdan emin olabilirsiniz...Saygılarımla... msn-mail: [email protected] tel: 0505 633 06 22
pardon o numaradan değil bu numaradan ulaşabilirsiniz 0543 410 12 39
10 mayısta dogan 45 gün sonunda annesinden ayrılacak 5 yavru terier-malteses im var ilgilenirseniz.ücret karşılıgı [email protected]
Aradığınız özellikte bir köpek hala bulamadıysanız yardımcı olabilirim... Anne sütünden yeni kesilmiş 2 aylık simsiyah karneli tuvalet eğitimli terrierim var taşıma kabı ve mamalarıyla birlikte aldığımdan çok daha ucuza vermek istiyorum... iletişim:05554990526
Bu güzel siteye emek verenlere , ticari amaç gütmeksizin küçük dostlarımız için en iyiyi isteyip yapan bütün hayvanseverlere ve son olarak Serkan - Nurşen ARIKAN çiftine değerli yavruları Zuzu`yu benim gözetimime verdiklerinden bana güvendiklerinden dolayı çok teşekkür ederim...Saygılarımla...