Hamster

ufaklıkların fotoğraflarını burda tolpayalım

bu benim hatun. 6haftalık. sizde ismiyle beraber hamsterınızın resimlerini paylaşın. renklensin biraz.

o kafesler eminönü çicekciler sitesinde 35 ama pazarlıkla 30 a da alabilirsiniz

bu da benim hamsterım tikky

pistolpete arkadaşın kafesinden

buna benzio ama dışındaki parçalar borular yok

boru takmak için iki yanda kapaklar var

ben  geçen 5-6 ay önce bi arkadaşa doğum günü hediyesi olarak almıştım

çok güzel bi kafesti (içinde aynı plastik malzemeden bi çemberi var yemliği var suluğu var siz isterseniz ekstra boru alıp takabiliyorsunuz)

kendimede alcaktım ama benim zaten kafesim vardı :)

arkadaşlar kafes konusuna açıklık getirim. sevgiyuvasının dediği gibi mısır çarşısındaki petshoplarda var. yanlız ben birinde bulabildim ve ordan aldım. 30 ytlye aldım. ama sevgiyuvasının resmini koyduğu kafes habitrailınki. benimki ondan değil. taklidi. benimkinin tepesinde tutmak için yeri var habitraillerde bu yok. ama plastik kısmı habitrailın dah kaliteli. fiyat olarakta neredeyse 2katı. en dandik petshoplarda bile 60-70 arası. ama görünümü aynı olduğu için tabiki benimkini almanız daha mantıklı.

ARKADAŞLAR BEN BU KAFES KONUSUNA AÇIKLIK GETİREYİM: ŞİMDİ BU SEVGİ YUVASININ DEDİĞİ KAFES HABİTRAİL DİYE BİR MARKA.BUNUN 4 MODELİ VAR,SEVGİ YUVASININ DEDİĞİ SPACE STATION,BAŞKA MODEL OLARAK SAFARİ,MİNİ,PLAYGROUND VAR...BEN ANKARA DA 45 YTL YE ALDIM AMA SATIS FİYATI 60 YTL..GOOGLE A HABİTRAİL YAZIN ANA SAYFASINA GİRİN ORADA MODELLER,AKSESUARLAR HERŞEY VAR....

Bu da benim cazgırım! Fotojenik değil mi

Yanıtlamak için giriş yapın