Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

YAVRU BIR DOST ARIYORUM!!!!

Evim Ankara da.Uzun zamandir kendime bir arkadas ariyorum.Bütün gün evde oldugum icin ilgilenecegim tek varlik o olacak.Ücretli olursa fark etmez,yeter ki fiyati bana uygun olsun.Cinsi de önemli degil ama büyük boy olursa sevinirim. Saygilarimla

img

selimeli

18 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

01/12/2004 Dogumlu güzel kızımdan evdeki sağlık problemleri nedeniyle ayrılmak zorundayım. bir köpeyin sorumluluğunu alacak, ona iyi bakacak birine hiç bir ücret talep etmeden, tüm eşyalarıyla birlikte gerçek bir hayvan severe vermek istiyorum. ankara içi düşünüyoruz... iletişim : [email][email protected][/email] adresinden yada 384 67 56 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz... tüm hayvan severlere sevgiler... cocker spanıel, dişi, siyah renk, 16 aylık, çok sevimli ve ürkek bi kızdır. resimlerinide yollayabilirim...

img

reklamci_kiz

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraaba ben tipy.. ööle cins bi köpiş deilim. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi ki eğer marmarise bizzat gelip alabilecekseniz.. çünkü sığındıım aile beni paketleyip posta gibi göndermek kesinlikle istemio. yardım elinizi uzatmak isterseniz lütfen acele edin :( benim sıcak bir aileye ihtiyacım var.

meraaba ben tipy.. ööle cins bi köpiş deilim. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi ki eğer marmarise gelip bizzat kendiniz alabilecekseniz. çünkü sığındıım aile beni kargoyla falan kesinlikle göndermio. sıcak bir aileye ihtiyacım var. yardım elinizi uzatmak isterseniz lütfen acele edin :( [email protected]