Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
kırma iran kedisinede razıyım
bikaç ay önce yazmıştım iran yavrusu istiyodum malesef hala bulamadım ücretsiz istediğim için bulamıyorum ama belki dedimm iran kırması olan vardır lütfen yardımcı olun [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz hergün maillerime bakarım tel bırakırsanız sevinirim en kısa zamanda istiyorum çünkü
baksana bende şuan 25 günlük annesinin terkettiği 1 tanecik yavru var kuyruğunun yarısı siyah kuyruk başlangıcında 1 siyah nokta ve kulaklarının ortasında 2 siyah noktacık var.geri kalanı bembeyaz.şimdiden tüyleri kabarık duruyo bukadar küçük kedilerin tüyleri kabarık olmas tahminim uzun tüylü olacak.erkek.gözleri boncuk boncuk.ben acıbademde oturuyorum.ve bu kediyi elimde olmayan nedenlerden dolayı katı mama yemeye başladığında sokağa bırakmak zorundayım(yani en fazla 20 günüm var).iran kırması alacağına bu kediyi almayı düşünmezmisin?gerçekten bakıma muhtaç bi kedi.sadece ölmesin diye aldım.ben kedi verenler bölümüne ilan yazmıştım LÜTFEN 1 DAKİKANIZI AYIRIRMISINIZ die bak orada hikayesini oku resimlerini gör eğer beğenirsen lütfen al.çünkü bu tip annesi gittikten sora kurtarılan kediler evde yetiştiği için sokağa çıktıklarında ömürleri 2 gün oluyo ya araba çarpıyo ya öteki kediler öldürüyo.lütfen bak yani sırf markası olsun die istiosan bişe diemem ama bence kedi kedidir..kiii bu kedi büyüyünce iran kedisine benzeyecek beyaz pofuduk tüylü olacak ve temiz temiz evde yetişti hastalık felan yapacak bi etkenide olmadı.kesinlikle ücret talep etmiyorum sadece mutlu ve sağlıklı yaşamasını istiyorum bak belki üşenirsin diye burayada koyuyorum resmini
pamuklar içinde büyütüyorum bak
ilk adımlarını atıyor
uyuyooo
LÜTFEN BAK EĞER MARKA DELİSİYİM DEMİYOSAN AL anlıyorum beyaz renk seviyosundur belki bu konuda seçici davranmanı garipsemiyorum ama sırf adı olsun diye iran alma.iran kırmasına razıysan bunada razısındır çünkü iran kırması iran olmıcak..
Biliyormusun yanlış bi anlam arama ama içimden bir ses senin alacağını söylüyo neden bilmiyorum..sadece içime doğdu..
ben alabilirim ama izmirdeyim sen nerdensin zaten onemli olan onunda sıcak bı yuvaya kavusması ya foruma cok sık gıremıorum mail adresim [email protected] ii gunler
mkaan1987 mail attım sana en kısa zamanda cevabını bekliyorum