Hamster

hamstercilara nacizane bir oneri

ben hamster beslemeye bir kucuk kafesle basladim, daha sonra kafesin kucuk oldugunu dusunup,kafesi genisletmek amaciyla yanina marangoza bir eklenti yaptirttim. sizinle de paylasmak istedim bunu,eger sizde ayni dertten muzdaripseniz hamsterlarinizin kafeslerini genisletebilirsiniz bu sekilde.

ayrica kafeslerden birisine (artik kafesten cok bir yasam alani oldu) hamsterlarin o cok sevdigi rulo pecete ve tuvalet kagitlarinin kartonlarini birbirlerine ekledim.borunun uc cikisi var, ikisi yuvalarina dogru digeri yuvanin ustune.boylece hamsterlarimi daha da mutlu ettim. herkesin evde kolaylikla yapabilecegi bir kac ekletiyle kucuk dosltlarimiz cok mutlu olabilir.

bu sekilde 2 hamster ailesi besliyorum. simdi longhair hamster da beslemeyi dusunuyorum.

herkese sevgiler.

resimleri rapidshare den paylasima actim, dilerseniz bakabilirsiniz.

🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

seninkide fazla büyükmüş. ama yeri olanlar için güzel. benimde olsa bende yapardım. talaşlarını değiştirmek zor olmuyo mu. ayrıca ben longhair besledim. bence hamsterlar arasında en şirin olanları. ama talaşlar feci halde tüylerine yapışıyo. eline aldığında yere koyduğunda etraf talaş oluyo. büyük bi problem sayılmaz aslında.

gerçekten çok güzel olmuş maaşallah diyeyim..etrafını da strech filmle sarmışsın heralde talaşlar dökülmesin diye..hamsterınla mutluluklar dilerim :D

strech filmi iyi gormussun :) evde hasmter beslemenin herkesce malum bir puf noktasi daha iste,strech film :) herkese saglikli ev hayvanlari dilerim.

Yanıtlamak için giriş yapın