Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

2 3 yaşlarında dişi husky arıyorum...

arkadaşlar herkese selam tam bir husky hastasıyım ama maddi olanaksızlıklar yüzünden yavru alamıyorum.çok sevdiğim bir abimin erkek bir husky si var hem ona arkadaş hemde kendime sadık bir dost edinmek istiyorum köpeğe çok iyi bakacağımdan kuşkunuz olmasın lütfen yardımcı olun:(

img

black__77

19 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 aylık bir huskyim var. kahve beyaz renkte mavi gözlü. karnesi var aşıları tam. İlgilenrsen cevabını beklerim

img

alice8

18 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili alice8 bende uzun zamandır sibirya kurdu sahibi olmak için çaba gösteriyodum madem sibiryayı vermeyi düşünüyosun eğer sende uygun görürsen bende almayı düşünebilirim eğer irtibata geçmek istiyosan [email protected] dan ulaşabilirsin en kısa zamanda cevabını bekliyorum....

img

add1

19 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://yuvaariyorum.blogspot.com/ yuva arayan ama barınakta diye kimsenin görmediği bir köpeğe ne dersiniz peki? safkan olmayabilir.ama çok güzel,gösterişli bir Alaskan Malamute kırması ve dişi.düşünürseniz,yukarıdaki linkte ilanı var.adı Chela. 19. ilan. bazen barınaklarda da oluyor,ben hemen her gidişimde görüyordum hatta..o yüzden barınaklarla iletişim kurmak iyi fikir olabilir,madem yavru olması şart değil..

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

9 aylık bir huskym var gerçekten ilgilenebileceksen vermek istiyorum :( ücret istemiyorum

img

cencanhürangel

18 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ