Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

İMDAT!!! EW KAKA OLDU...

selam herkese.. ben bişey merak ediyorm,benm de 5 aylık bi tawşanm war,bu normal mi bilmiorm ama çok fazla kaka yapıyor.. bunun yediği şeylerle mi alakası war,yoksa bi hastalığı fln olabilir mi?? bi de tuwalet alışkanlığı edindiği pek söylenemz,ewin içinde gezerken bulduğu yere yapıyor.. bunu nasıl engelleyebilirm,biri yardımcı olursa sewinirm..

img

amadeus46

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba tavsaninin genis alanlara kaka yapmasi normal birde tavsan dolasirken eger onu strese sokacak bir sey olursa bulundugu yere kaka yapacaktir benim bildigim kadariyla tavsanlar cislerini yalnizca kafeslerine yaparlar tabi onu yataga koymadigin surece:))

img

cancan3

20 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar... çok kaka yapması tabiki yediği şeylerle alakalıdır.. boş miğde nası kaka cıkarabilirki dimi :))) çok fazla yemek veriyorsun ondandır.. yemeği azalt... çiş alışkanlığı ise aslında kolay .. işediği yeri yada her neye işediyse o halıyı yaza bezi feda edip tuvalet gibi yere sermelisin .. sonra işemeye gittiğinde onu bi önceki işedigi halının oraya iteklemelisin . korkutmadan yapmalısın yoksa olduğu yere gene işer:) ... sonra orda bi mütdet durup işeyecektir ... cunki kendi idrar kokusunu alıp oraya yapma gereksinimi duyar . kendi idrar kokusunu o halıdan yada tuvaletten hissederse hep oraya gider .. başka yerde koku bırakmamalısın...

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bizimkide cok yapiyo yaw bilen varsa bende merak ediyom

img

ankaralieko

17 yıl 9 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar benimde tavşanım eve pisletiyordu kokusuz kedi kumlarından altım biraz igrenç olacak ama tavşanım bir yere çiş yaptıgında hemen şırıngaya çektim ve kedi kumunu bu çişle ıslattım şimdi ise tavşanım bahcede olsa bile eve çiş yapmak için giriyor pratik çözümler için sorularınızı bekliyorum

tavsanlar ne kadar yediklerini ve doyup doymadıklarını bilmeyen hayvanlardır. ne kadar cok yerlerse o kadar cok pislerler. yuvası yere yakın ve rahatca girip cıkabilecegi özelliklerde olursa, yuvasının icinde bir bölümde kum vb. bir alan olursa buraya pislemeye baslayacaktır.

img

gokhankuscu84

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavsan kedi kumuna dışkısını yaparmı

img

Sudebalaban

4 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ