Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Satılık Doğa Kuşları

Kanaryalara fazla zaman ayıramadığımdan Doğa kuşlarını beslemeyi bırakacağım kendime ayırdığım aşağıdaki damızlık anlaşmış saka ve isketeler ister toptan ister çift çift satılıktır. Toptan almak isteyenlere kolaylık sağlayabilirim.

1 Çift avrupa bilezikli normal Saka
1 çift Erkeği Majör Dişisi geçen yılın yavrusu bilezikli anlaşmış vaziyette
1 çift 1 yıllık kafese oturmuş bileziksiz saka (şu an yuva örmeye başladılar)
1 Dişi Saka geçen yıl yavrusu Bilezikli
1 Dişi Saka 1 yıllık bileziksiz
1 çift Mühürlü iskete 1 yıldır bendeler
2 çift Venezuella İsketesi
1 çift Magellan isketesi (yavrusunu aldım)
1 tane Magellan İsketesi 2006 yavru
1 tek erkek venezuella isketesi

Mehmet Özarslan 0 555 557 53 88

Antalya

img

mehmetozaslan

20 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlandaki sakaların hepsi satılmıştır sadece iskete cinsleri duruyor 1 çift Mühürlü iskete 1 yıldır bendeler 2 çift Venezuella İsketesi 1 çift Magellan isketesi (yavrusunu aldım) 1 tane Magellan İsketesi 2006 yavru 1 tek erkek venezuella isketesi

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Merhaba.2006 Macellanın cinsiyeti belli mi?Tek venezuella erkek yaşı kaç ve fiyatı nedir.Bir de ötüş tarzı nasıl.Harzların ötümünü bozar mı.Teşekkürler.

img

fanyata

19 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2006 Magellanın cinsiyetini tam bilemiyorum ama kanatlarda sarılık bayağı var erkek olma ihtimali bana göre yüksek eylül ekim gibi netleşir cinsiyeti , venezuallaların bileziklerinden doğum tarihine bakmam lazım 2004 olabilir bu akşam bakıp yazarım tam yılını harz ve malinua gibi ötüm kuşları besliyorsanız kendinden başka hiç bir tür kuşla beraber bulundurmamamız lazım illaki ötüşünden bir şeyler kapabilir fiyatlar konusunda ya telefon edin yada mail adresinizi verin oraya yazayım. Mehmet Özarslan 0 555 557 53 88 [email protected]

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Pardon ötüşünü de sormuşturnuz sakayı andırır ama daha cızırtılı bir ötüş bu türün beslenmesindeki asıl amaç kanarya ile melezleri üreme kaabiliyetine sahip tek tür şu anki kırmızı kanaryalar venezulla isketesixkanarya dan alınan melezlerin tekrar kanarya ile çiftleştirilmesinden alınan yavrulardan gelmektedir. Saygılarımla

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ

Sadece 2 çift venezuella isketesi 1 adet magellan isketesi 2006 yavru kalmıştır ilginize teşekkürler

img

mehmetozaslan

ÖZEL MESAJ