arkadaşlar önceki yazıları okudum ama daha çok kanarya satışları hakkında konular var neyse uzatmiyim benim kanaryam hasta kabarıyo ve uyuyo ne olabilir daha önce muhabbet besledim ama kanarya hakkın pek fazla bi bilgim yok lütfen yardımcı olun yemek falan yiyo ama kabarıyo ve uyuyo genelde ne yapabilirim yardımedin lütfen
Bunun birçok nedeni olabilir ilk akla gelen kuşun ishal olması yada tam bakımı yapılmadığından bakımsız kalıp kurumaya girmesi olabilir dediğim gibi bunu bir çok nedenini sayabiliriz bence siz geç kalmış olabilirsiniz.ve eğer geç kalındıysa kuşunuzu kurtarmak mümkün olmayabilir.
peki ne yapabilirim ben bunu öğrenmek istiyorum ne yapabilirim lütfen bişeyler yazın ya anlayan biri yok mu
arkadaşım yanımda bu işten anlayan biri var.senin yazını görünce derdinin proteinsizlikten olacağını söyledi.haftada 2-3 kere kaynamış yumurtanın yarısını sarı ve beyazını kabuğu ile yedir.eğer tüğ dökmeye başladıysa kenevir verilecek...
haftada 1 de 1 yaprak ıslak olmayacak şekilde marul aski bağırsakları çalışsın.kuş mutlaka güneş gören ve cereyan almayacak bir yerde dursun.yerini değiştirme..
teşekkür ederim dediğiniz gibi yumurtayı verdim biraz daha sanki iyi gibi çok saolun ya
kuşunuza bir miktar balık yaglı mama yaparsanız bir müdet sonra duzelir .mamaya bir kaş kaşığı katarsanız yeter birde dapta 12 isimli ilacı kulana bilirsiniz
Arkadaşım,kuşunuza her canlı hasta olduğunda yapılan şeyi uygulamalısınız yani "TEDAVİ".Buda benim bildiğim ilaç ile olur.Kuşa neoteramycin adında antibiyotik ilacı almalısınız.Bu ilacı suluğuna bıçak ucu kadar karışrtırmak sureti ile 5(beş) gün vermelisiniz.Yine iğleşmiyor ise üç gün sonra cessamolin adında bir ilaca başlamalısınız.Bu ilacıda suya karıştırarak 3 gün kulllanmalısınız.Eğer iyileşmez ise bana mail atın endersoz@mynet com