Hamster

tuvalet eğitimi için ne yapmalıyım:)
ya arkadaşlar bu güne kadar aldığım bütün farelerim ya elime aldığımda ya hamsterballun içine koyup evde saldığımda yada normal salınca büyük ihtimalle ortama uyum sağlamak ve kokusunu bırakma içgüdüsüyle dakkada bir tuvaletini yapıyo. sizinkilerde yapıyo mu. hatta geçen başıma komik bi olay geldi. evde salmıştım topun içine koyup. misafirler geldi. kafese koyim dedim. bi baktım adım başı tuvaletini yapmış. annem görmez mi bu ne böyle diye. allahtan anlamaz bu işlerden. ne olucak anne yemleri topun deliklerinden kaçmış dedim. acaba yeni yemke mi yemişti yada nedir.

benimki de elim falan yapıo...korktugu için yapıo die duymuştum ama.....

valla pistolpete bende hamster topu aldım,içine birazcık tuvaletini yapıyo,ama öğrendiğim kadarıyla bu çok normal,çünkü koku bırakıyor...Bence sağlık durumu açısından bi sakınca yok,inşallah da yoktur...

sızınkı yıne ıyımıs:( benım kı kafesın ıcındeyken(tellı kafes) amuda kalkıyor dısarı yapıyor delırcem tamam evını temız tutmak ıstıyor ama burasıda benım masam:(

cok normal bisi bence benim gonzalesimde aynisini yapiyo hamsterballuna ilk koyup evde gezinirken her yere yapiyo.ama tabi ilk 10 dk fln.sonra yapmiyo.bide cok haraketli oldugu icin her yere dagiliyo onlar :) hamsterball a koydugum zaman arkasindan elimde peceteyle geziyorum :))

evet arkadaşlar korku büyük etken olabilir. benimkinde biraz gelişme var. korku ve ortamı yabancılık çekmemek için sanırım. kokusunun olduğu yerde güvende hissediyo yada kokusuna alıştığı bi yerde. yani elinize iyice alıştığında yapmaz büyük ihtimalle. yani sanırım. ama hamsterballun içine girdimi şeffaf top yarım saatte kahverengi oluyo. ne bağırsak barmış fırlamada.

Yanıtlamak için giriş yapın