Satılık Balıklar

frontosa++ maymunkafa
1 erkek frontosa 12-13 cm 8 dişi frontosa aynı batın 7,5 cm hepsi 300 ytl.... 1 çift maynun kafa erkek 10cm dişi 8 cm ikisi 60ytl..., 🔒 Üyelere Özel edip

edip bey 8 taneye 130 ytl verebilirim aurıca maymun kafalarada 40 ytl verebilirim eger ok se bana haber verin hemen halledelim.

teşekürler asım bey frontosa dişiler 200 ytl teklifi aldı zaten ama elimde tek erkek kalacağı için şimdilik bekletiyorum.koloni ve erkekğe 250 istiyorum.bu arada sizde sürekli buralardasınız elinizde blu zaire yavruları varmı varsa takas düşünürmüsünüz_? birde varsa normal ev tel cebe mesaj atın konusalım..Saygılar..🔒 Üyelere Özel

siz bilirsiniz edip bey satamazsanız teklifim geçerlidir. belki takip edememişsinizdir balık fiyatları düşüyor. blue zaire şuan birkaç kişide var benım bildiğim anaç ama pahalı yani. yavru oldugunu bildigim tekyer var akın akvaryum oradan sorabilirsiniz.

Elimde 27-28 civarında 3 aylık redfin calvuslarım var.Frontosalarınızla üstüne bi miktar fark vererek takas etmek isterim ,düşünürseniz görüşelim. 🔒 Üyelere Özel

teklif için saolun ama nakite çevirmek istiyorum.saygılar..

buyuk erkekle beraber alayım hepsıne 150 verekek tyım ne dersınız.siz zaten epeydır satmayı beklıyorsunuz.buyuk er/e boylece elınızden cıkmısolur cevabınızı beklıyorum

Yanıtlamak için giriş yapın