Hamster

Hemster yenır mı?
benım hemster kılo aldı tosun gıbı oldu! merak ettıgım nokta su tavuklar, balıklar karınlarının doydugunu anlamaz sureklı yerler acaba hemsterlarda bole mı fazla mı yem verıyorum ben buna bu hayvanlar karınınlarının doydugunu bılıyor mu? catlatmasın hayvan:(

ben fazla yemek veriyorum ama gerektiği kadar yiyorlar yani öyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum...çarkı var mı yoksa mutlaka bi tane çark almalısın spor yapsın biraz :)

benim bildiğim kadarıyla açıklamaya çalışayım...Hamsterlar,gonzalesler yemlerini yedikten sonra fazlalarını yanaklarında depolayıp sonra yemek için saklarlar.Çok yemesi sorun olmaz...Yalnız eğer çarka binmiyosa bu iyi olmaz.YAni geceleri hareketli oldukları için mutlaka çarka binmeliler,egzersiz yapmalılar,yoksa Allah korusun sağlıkları iyiye gitmeyebilir.Çark varsa sorun yok diye düşünüyorum.Yemesi ve büyümesi çok normal.çünkü gonzalese göre hamster baya büyük oluyor...

Mummy doğru söylüyor.mutlaka çark olmalı.sürekli katı ve sert yiyecekler de verme.sebze meyve de ver sulu şeyler yani.

sagolun! ıyı barı doyduklarını bıldıklerıne sevındım:) cark var ya ha babam de babam donup duruyor ıste! ben hayaatımda bole azımlı hayvan gormedım yakında bı kac tane daha hemster alıcam bılgısayara fan nıyetıne kullanıcam! uykumu kacırıyor barı bı ıse yarasın:D

Hamsterın dişimi ne zamndır sende aldıgında hamile olmuş olabılır ben aldım 10 gun sonra dgurdu :) karnı çok şişti!

Yanıtlamak için giriş yapın