hamsterlerden insanlara bulaşan hastalıklar varmıdır??
merak ediyorum!!! kuş veya hamster alıcam .. hamsterlerden insanlara bulaşan hastalıklar varmdır??çünkü ben bi hayvan alırsam ona çok yakın olurum..ve ilk defa bi, kuş ve hamster alıcam(ikisinden biri hangisi olursa?!?) bana bi hastalık bulaşırmı?
hamsterların hastalandıklarını hiç duymadım.en azından bulaşıcı olabilecek bir hastalık duymadım.zatenortalama 3 sene ömürleri var.bakımları çok olay.sadece alırken masraf yapıyorsun o kadar.aynı evde kuş ve hamster da besliyoruz.açıkçası ben iyi ki ku şbeslemiyorum dedim açıkçası.hamster bakımı en kolay hayvan bence.iyice araştır son kararı sen ver tabi ama benim tavsiyem hamster
yaa bu konu hakkında kimse bişi bilmiyomu?
eski sayfalara bakarsan görürsün
gerçekten teşekkür ederim ben hamster almaya karar verdim fakat bu seferde aRkadaşımın annesi annemin kafasına;onun yeğeni hayvanlardan bulaşan hastalıklardan dolayı ölmüş ve bence siz de almayın bilgisini soktuu hangi hayvandan olduğu belli değil ama korkuyo insan
hamsterdan hastalık bulaşmas sizden hamstera bulaşabilir nezle,Grip gibi o yüzden hastaysanız hamsterınıza fazla yaklaşmayın onun için ölümcül olabilir. hamsterın kuduz olma ihtimalide çok düşük ancak kuduz bir hayvan tarafından ısırılırlarsa kuduz olabilirler ama bu hayvanlar kafeste olduğu için böyle bir sorun yok bir siteden aldığım bilgiye göre şu ana kadar kayıtlarda hamsterdan hastalık kapan insan yokmuş
arkadaşlar pek çok veteriner sitelerinde ve pet sitelerinde hamsterların hastalık taşımadığı aksine insanlardan grip bulaşabileceği anlatılıyo. içiniz rahat olsun