Hamster

Gine Pig mi Hamster mı?
ikisi hakkında da bilgiler edindim..bu sevimli şeylerden bi tane alıp beslemek istiyorum..şimdilik daha çok gine pig düşünüyorum hamster gündüz uyuyo gece biraz rahatsız edio die okudum biçok yerde..gine pig ööle deilmiş heralde..ve hamsterdan daha uzun süre yaşıyorlarmış..artılarını ve eksilerini söyleyerek biraz karşılaştırma yapar mısınız? kafes olarak kuş kafesi falan kullansam olur mu?ille hamster kafesi mi almalıyım??

kardeş güne pig alıcaksan ne kuş kafesi ne hamster kafesi yetmez. onlar biraz daha büyük oluyo. yavru tavşan gibi. mısır çarşısının ordaki petshoplarda bulabilirsin uygun bişey. ama küçük alırsan hayvana yazık olur.

evet öğrendiğim kadarıyla öyleymiş..tabi ki yetmiycek o zaman.. ben Kayseri`de oturuyorum..bikaç yer var zaten petshop gibi..sadece birinde hamster buldum..ama pek sağlıklı gelmediler bana..zaten yuvaları falan da çok pisti.. kafes fiyatları da uygunmuş burdakilerde 17 milyona güzel bişey buldum..küçük bi merdivenle üst tarafa çıkıyo..evi de orda..şirin bişeydi.. eğer Kayseri`de olan varsa bana yardımcı olabilir mi hamster falan almam için..eğer yavruları olan varsa almak istiyorum..petshoplara pek güvenemedim..yardımlarınız için teşekkürler..

Yanıtlamak için giriş yapın