Satılık Balıklar

green teror isteyene
elimde 20 cm lik green teror var (rivulatus) takas yapmak isteyen olursa tkliflere açığım normal fiyatı 70 ytl dir 🔒 Üyelere Özel

sanırım balık bir tane kalmıs elinizde eger ankaradaysanız ilgilenirim balıgın cinsiyeti nedir saglıklımı elimde imparator seker iceman zebra var takas düsünürüm bu arada balıgın fiyatı evet akvaryumcularda malesef oyle ama siz sattıgınız zaman o balıgın ne kadar edecegini biliyorsunuz fiyatta indirim yaparsanız nakit olarak da alabilirim

ben istanbuldayım ama isterseniz size gönderebilirim iş yaptığımız bir otobüs ile balık sağlıklı isterseniz msn den cam ile gösterebilirim satmamın nedeni bende 2 adet arowana bu balık biraz büyük olduğu için ürküyorlar masraflar dahil 50 ytl olur nakit isterseniz msnden konuşabilirz yada tel varsa sizi arryıp daha net bilgilendiririm.

arkadaşınm yanlış yazdım kususra bakma masraflar size ait yazacaktım :)

jurassic arkadasim balık erkek mi dişi mi 20 cm lik dişi çok az piyasada eger dişiyse görüselim msn den 🔒 Üyelere Özel

maviimparator evet balık dişi dir istersen webcamden gösterebilirim balık sağlıklı dır. canlı yem ve tetra bitsle besledim göürnce renklerinden alnarsın zaten :)

Yanıtlamak için giriş yapın