Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryumunda misyesi olan var mı
ilan sayfasını gezerken bir ilan dikkatimi çekti tatlı su akvaryumlar için midye satıyorlar.. bu konuda bir bilgisi olan veya akvaryumunda midyesi olan var mı? bana ilginç geldi almayı düşünüyorum..
bende bir aralar tam sipariş vermiştim daha sonra olmadı.Sebebi otogarın bana çok uzak olması bu yüzden vaz geçtim.Bildigim kadarıyla midyeler suyun kimyasında önemli bir yeri var nitrat seviyesini düşürüyo..Ancak hiç kullanmadım..
buarada pardon ya başlığa midye yerine misye yazmışım..
Merhabalar, Bir süre tatli su midyelerim oldu. Yukarida deginildigi gibi, (akvarum)suyun(un) kimyasi acisindan oldukca yararli bir hayvan oldugu gibi, midyeler ayni zamanda izlenmesi hos canlilar. Arada sirada kabuklarini araliyorlar beslenmek icin, kimi zaman da kendilerini akvaryumunuzun baska bir yerine gömüyorlar. Bunun takibini yapmak cok keyif veren bir duygu. Orjinal hayvan taraftarlari icin siddetle tavsiye ediyorum :) Sevgiler
Ben ciklitlerimle besliyorum.Simdiye kadar hic bir sorun olmadi ayrica midyeler dogal filtre gorevide goruyorlar.Isık acıkken onları harejet ederken goremezsin ama ben geceleri izliyorum ve hareket ederken goruyorum bu olay bana cok keyif veriyor.Bu siteye uye cok iyi bir arkadas var tam adini hatirlayamiyorum.Bana aras kargoyla yolladi evime kadar geldi.zaten midyeler o geldikleri kapta 5 gun dayanabiliyorlar.Hatta ben internet ortami diye ilkj guvensizlik yasadim ama o arkadas bana midyeleri yolladi 5 fiyatina 6 midye yolladi hemde ben parayi yollamadan.Bende ertesi gun hemen havaleyle yolladim parayi.Zaten pahali degiller.Arkadasin telefon numarasini vereyim o sana detaylaari anlatir zaten midye bakmak cok kolaydir ztn bakimi yokki kendi kendine yasiyor gidiyor :) Tel:0543 223 61 41
teşekkür ederim ben zaten ilan sayfasında ilanı verenlere almak için mail attım fakat geri dönmediler..olmazsa sizin söylediğiniz kişiyle görüşeyim ..zaten siz de bi sorun olmadığını söylemişsiniz.teşekkürler