Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

jako papağan satılıktır

güzel konuşan kelime sayısı fazla 50 kelimeden çok olan ayrıca çok evcil kucağınıza alabileceğiniz hertürlü sevebileceğiniz kesinlikle kafesinde durmayan devamlı dışarıda durmaya alışık sizinle yemek yer sofranıza gelir çay vs. yer içer şarkı söyler oyun oynar yani aynen bir bebek gibi yanlız çok fazla ilgi göstermeniz gerekir ben şu an gereken ilgiyi fazla vakit bulup göstermediğimden dolayı bir de yaz mevsiminin geldiği için ona iyi bakacak buna benim de inanacağım birine vermek istiyorum elinize kolunuza kucağınıza alabilirsiniz o zaten size sokulur sadce size güvenmesi gerekir ayaklı büyük kafesi de var adı paşa bazen haydarpaşa der diziler de de oynadı bir senedir bende şu an 2 yaş civarında olması gerekir işte böyle olan papağanımı ilgilenecek ve meraklılarına vermek istiyorum. bir de ye ri müsait olup herhangi bir engeli olmayan dışarıda devamlı durmasını engelleyecek bir neden olmaması gerekir evde kimse olmasa da o dışarı da duru çok uyanık ve aklılıdır dışarıya bile çıkarsanız kaçmaz fiyatı 1000 ytl msn: [email protected]

img

paşa80

19 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ