Kanarya

nezaman kafesten çıkarmalıyım?
merhaba arkadaslar çok sevimli bi kanaryam oldu güzel de ötüyo masallah.ancak daha once kanaryalar kafesten çıkarılmaz,muhabbetler gibi alısmaz ötmeyi keser die duymustum ama forumda okudugum bazı msjlarda dısarı cıkarabikecegimizi anladım ancak daha dun geldi kusum sanki dışarı çıkmak için kendini ordan oraya atıyo ne yapmalıyım bu konuda?çıkarsa kafesine doner mi?

kanaryan ortama laışana kadar yapar birde kızgın oldugu için ötürkorkacak birşiy yok

Bence kanaryaları kefesten çıkarmamak gerekiyor nedeni ise kanartalar bildiğimzi muhabbet kuşları gibi büyük salmalarda yetişmedikleri için kanatları tutuktur ve uçarken sağa sola çarpabilirler buda onlara zara verir herşeyden önce kanaryalar insanlarla çok yakın ilişkilerden pek hoşlanmazlar yani onları elle tutup sevip okşamak hoşlarıne gitmediği gibi keyiflerinide kaçırabilir.Sizin kuşunuz anladığım kadarı ile neşeli ve çok öten bir kuş bence hayvanın bu ortamını hiç bozmayın sizin yapacağınız iş kuşunuzu kafesinde nasıl daha sağlıklı ve daha diri tutabileceğinizi iyi araştırıp bunu ona hayatı boyunca sağlamak olmalıdır.Size bu zor ama bir okadarda zevkli işte kolay gelsin.

teşekkür ederim cekom içimi rahatlattınız.kuşum gerçekten neşeli ve ben de dediginiz gibi onu saglıklı ve diri tutmak için elimden geleni yapıcam.herkese saglıklı mutlu kuşlar:)

Yanıtlamak için giriş yapın