Hamster

HAMSTERIM DOGURDU NAPCAM BEN????
Hamster bana geldiinde hamileymiş.bugun bi baktım kafesten sesler gelio, yawruları grunce çok sasrdım we hamster konsuunda da deneyimli diilim...kotu ama gonzalesimi wermeyi dusunuorum...yawrularla,kafesle birlikte uygun bi fiyata werebilirim..

yavrulara bakmana gerek yok.anneyi iyi besle yeter o bakar özellikle protein(haşlanmış yumurta,peynir,haşlanmış tavuk) meyve (elma,muz vb.) sebze(salatalık,havuç vb.)suyunu eksik etme yeter.kafesin altını değiştirmeyeceksin kesinlikle ve yavrulara dokunmayacaksın.yani normalden daha az işin var.başkasına veriri yada kafesi değiştirirsen yazık edersin hayvanlara.bence bakmaya devam et.

sen onları besle yaws ben şimdiden bir yavruya talibim... :D

baska turlu nasıl olasbilirdi ki??benımkı dogurmadan once çok sinirliydi çok ısırıodu sonradan dahya bi uysallastı. pet shopda olmamışsa baska da bi yerde olmaz heralde

ewet ya su sorunun yanıtı kesınleşse de bende yawruları ayırmak zorunda kalmasam

dişiyi ters çevirin.eğer hamileyse nokta şeklinde kabarcıklar göreceksiniz.(kabarcıklar memeleri oluyor)..yoksa kilo almıştır yada kabız olabilir.

Yanıtlamak için giriş yapın