Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

En iyi akvaryum markasi

Herkese selamlar ve saygilar. Merak ettigim bir sey var, piyasada satilan bilindik bazi akvaryum markalari var. Bunlarin en hesaplisi , en saglami, en guvenilir olani ve en uygun fiyatli marka hangisidir? Simdiden tesekkurler.

img

yipir

19 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

En pahalısı ve en sağlamı MAS

img

fma55

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevabiniz icin tesekkur ederim.Buna paralel sunuda sorayim size. Dolphin marka dolapli akvaryumlar var. Bu markayi onerirmisiniz...?

img

yipir

ÖZEL MESAJ

Olabilir ama ışıklandırması en güzel olan akvaryum bence MAS.Dolpinde alabilirsiniz.

img

fma55

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

MAS,ben sun sun kendiliginden mobilyali kullaniyorum gayet memnunum

img

dago

19 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar...

img

yipir

ÖZEL MESAJ

ben de MAS diyorum kapak ışık sistemi güzel akvaryum kendini belli ediyor

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mas kaliteli bir akvaryum markası deildir. ben mas da çalıştım biliyorum..... mas en önemli problemi ışıklandırma sistemin de ve kapak dizaynında yaşatıyor insana ve kullandıkları camları çoğu 2, el camlardır....

img

alpaslax

20 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALPASLAX kızgınlığın nedendir bilmem ama senin sorunun, bizzat kendim özel akvaryum yaptırdım 600 litrelik artı orda çalışan birinin vasıtasıyla sipariş verdim o kişiyle çok samimiyim öyle olsa benim her yönden haberim olurdu bak kardeşim kiminle ne sorunun olursa olsun bir insanın ticari itibarınla oynamak terbiyesizliğin en büyüğüdür doğruysa eyvallah yalansa günağın boynuna. türk malı olarak akvaryumda tek mas ankarada taymur akvaryum ben masın yerine gittim ben orda kullanılmış veya eski cam görmedim. benim gibi akvaryum alan lara masın sağibi CAFER bey telefonu 02164281882 ist.anadolu yakasıdır.

img

baron53

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar MAS ı önermiştim ve sonunda aldım bakalım memnun kalıcam mı sizleri haberdar ederim MAS 100x40x60 çift floresan

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ