arkadaşlar benim bir aylık erkek bir syrianım ve 2_3 aylık dişi gonzalesim var.erkeği bi ay daha beklettikten sonra acaba ikisini akşamları aynı kafese koysam çiftleşirler mi yoksa kavga mı ederler.dene diyceksiniz ama korkuyorum bişe olur die.
öncelikle çiftleşirler mi bilmiyorum ama bence zor.daha önce duymadım hiç.ama dene bizim için de tecrübe olur.aynı kafese koyduktan sonar bir süre izle onları kavga ederlerse ayırırsın.en az 4 akşam dene bunu.sürekli kavga ederlerse bu iş zor demektir..ama en az 4 akşam dene..bende merak ediyorum bakalım ne olacak.sonuçları bizimle paylaşırsan sevinirim.başarılar:-)
ilerde aynı kafese koymayı istiosan şimdiden alıştır derim.çünkü yaşları daha küçük ve sonradan alışmalarında problem olabilir.şimdiden günde kısa sürelerle yanyana koyarak dene bi.ama yemek vakitlerinde yanyana getirme.
aman abijim dikkat et çiftleşirlerse canavar falan çıkar ortaya :D şaka bi yana kavga eder de birbirlerine zarar verirlerse kötü olur..aman dikkat et.sonuç ne oldu yazmayı unutma
hayır çiftleşse bile yavru olmaz
kromozom sayıları farklı
onlar farklı tür