Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru arıyorum

9 yaşındaki kızım FITIĞI 1 ay önce kaybettim;yerini asla dolduramıcam biliyorum;bir yavru büyütmek istiyorum,bana yardımcı olurmusunuz?

img

dsönmez

19 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim spaniel cockerimin cok tatlı yavruları oldu.Su anbda 2 aylıklar.Eger isterseniz 05555518478 nodan ulasabilirsiniz.Babasıda aynı cins.2 tane erkek yavru.Biri beyaz kahverengi benekleri var diğeri sampanya rengi.

img

peynir44

19 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim 1 aylık yavru labrador köpeğim var. İlgilenirseniz 0536 388 30 10

img

emelce

19 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba: 3 aylık erkek beyaz pekınnesse yavruyu vermek ıstıyoruz.asıları yapılmıs durumda. [email protected] adresınden bana ulasabılırsınız..

img

blacksea61

21 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA.BİZİM 2AYLIK BİR HUSKY KÖPEĞİMİZ VAR.KARNELİ VE İLK 2 AŞISIDA YAPILMIŞ SAĞLIKLI BİR KÖPEK SİYAH BEYAZ TÜYLÜ VE GÖK MAVİSİ GÖZLERİ VAR.300 YTL`YE VEREBİLİRİZ.EĞER İLGİLENİRSENİZ 0543 500 26 93 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

img

sancarg

19 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

6 aylık cocker ım var.aşıları tam .dişi. sağlık sorunları yüzünden vermek zorundayım.tamamen sarı renkte.

img

cigdem06

19 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraaba ben tipy.. ööle cins köpişlerden deilim. sahibim beni 2 yıl boyunca kısacık bir telle bağlayarak çalıştırdığı otoparkta besledi. eziyet de gördüm. sonra da beni sokağa attı. şu an bana mahallemizden bi aile bakıyo. ama apartmanda oturdukları ve zaten bi tane kuçuları olduu için bana bahçeli evi olan sıcak bi yuva arıolar. şimdilik onların dükkanına sığındım. 2 yaşlarında bir dişiyim ve sanırım atalarımdan biri husky. şiddete maruz kaldıım için biraz ürkek ve güvensizim. ama azıcık sevgi ve güleryüz gördüm mü bana yetiyo. bana evini açıcak ve beni ölene kadar misafir edicek hiç sokağa atmıycak bi aile arıorum. lütfen bana yardım edin. tabi marmarise bizzat kendiniz gelip alabilecekseniz. çünkü sığındıım aile beni kargoyla kesinlikle göndermio :) bana yardım elinizi uzatıp hem çok sadık bi dost kazanmak hem de bana sıcak bi yuva kazandırmak isterseniz lütfen acele edin:( mail atarsanız resimlerimi gönderirler size.. mail: [email protected]