Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
ankaradan dişi tekir yavrusu aranıyor
merhaba benim bi tane bi yasında tekir kızım var bi tanede tekir oğlum vardı onu annem çok sevdiği için yanına aldı. şimdi bi tane kızıma arkadas arıyorum yine dişi tekir olması tercihim yavru olursa ii olur ama illa çok küçük olmak zorunda değil.. bana yardımcı olursanız sevinirim. e-mail: [email protected]. bana yardımcı olabileceklerin maillerini bekliyorum.
ya bana yardımcı olacak kimse yokmu kedi arıyorum işte sokak kedisi felan farketmez ben asılarını yaparım herşeyiyle ilgilenirim bi kediyi daha ev sahibi yapıcam iki kedi büyüttüm zaten ama kimse yardımcı olmuyor yokmu ankaradan kedi verecek?
merhaba, komsumun evinde beş haftalık altı tane yavru kedi var, cogu tekir afacanlar. eger hala ilgileniyorsaniz tel: 436 6648, cep 533 521 09 49
selam,bu kadar çok sevmeniz ne kadr güzel hayvanları,keşke herkas böyle olsa, benim de 1,5 aylık bir yavrum var tekir anneleri de 1 yaşında eskişehire kadar getirme şansım var ama sanırım sizin için bu biraz zor olur kanaatindeyim, ben yinede bir mesaj yollayım dedim,dilerseniz resim yollayabilirim adresim [email protected] teşekkürler
pek umudum yok ama hala arıyomusunuz?3 tane mınık tekı yavrum var :) maıl adresım [email protected] yada [email protected]
hala arıyomusunuz? [email protected]
iki adet 3 aylık, sağlıklı erkek siyam-tekir melez yavrum var. ankara 100. yılda oturuyorum. ilgilenirseniz irtibat bilgilerim aşağıda. [email protected] 532 6075617
Merhaba sevgili Elif ben ve eşim tamda senin aradığın dişi tekiri vermek istiyoruz sana email attım ve resimler koydum. Çok tatlı bir bebek. Hemen bugün bile alabilirsin. Telefonumuz 4186170 iş yada akşam 6 dan sonra 4956828. Biz çankayada oturuyoruz. Koray & Özen Ekmekci
Merhaba sevgili Elif ben ve eşim tamda senin aradığın dişi tekiri vermek istiyoruz sana email attım ve resimler koydum. Çok tatlı bir bebek. Hemen bugün bile alabilirsin. Telefonumuz 4186170 iş yada akşam 6 dan sonra 4956828. Biz çankayada oturuyoruz. Koray & Özen Ekmekci
meraba ilanınızı yeni gördüm.ben ankarada veteriner hekimim bir müşterimin çok sevimli iki tane 2 aylık dişi yavru kedisi var.yavruları ücretsiz sahiplendirmek istiyorlar eğer hala yavru istiyorsanız [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz