Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
atman at ef1 3335 dış filtre?
bu filtre nasıl sizce ..kullanan var mı..bi ilanda gördüm 45 milyona satılıyor(2.el) alırken nelerine dikkat etmem gerek biraz bilgi verirmisiniz.. teşekkürler
bende var idare eder bir filtredir akvaryumununölçülerinin uygunluğuna bak . istersen 40 milyona satarım sana ben şu an filtreyi kullanmamaktayım sıfır kadar temiz ve az kullanıldı.
akvaryum ölçülerini kurtarıyorsa fena değil idare eder bir filtredir. benim kullanmadığım ve yanlızca 5 ay kullanılmış bir tane bende mevcut 40 ytl ye satabilirim sana.
hmmm.. siz neden kullanmıyorsunuz merak ettim.. nerde oturuyorsunuz ben ankaradayım.. sanırım 50 35 25(h) ölçülerindeki avaryumuma olmaz dimi ? aslında ben 128 litrelik diğer akvaryumum için düşünüyorum.. bir dış filtre kullanmanın artıları ve eksilerini söyleyebilirseniz bende bişeler öğrenmiş olurum.. teşekkürler.
ben akvaryumlarımda kendi yaptığım filtreleri kullanıyorum. verdiğin ölçülere uygundur istanbuldayım. dış filtreler daha çok biyolojik filtrasyon için idealdir akvaryuma uygun ölçülerde olanını seçersen her iki iş içinde kullanabilirsin.